Psychopatičtí manipulátoři

30.4.2022 03:32 · 1,607 views pmk001

Tak jsem včera cestou z práce poslouchal rádio a zrovna tam řešli blog jednoho týpka. A asi je plno lidí, kterým hnul žlučí. Takže sorry, musím se z toho vypsat.

Kdysi dávno, není to ani pár set let, neměl člověk moc na výběr. Když se narodil jako mocichtivý psychopat, ještě jako dítě zjistil, že se k moci moc dobře nedostane. Maximálně jako dráb, ale těch pár vesničanů, to nestojí za řeč. Nebo se prostě vykašlat na moc světskou, danou jen urozeným, a ovládat davy lidí z moci církevní. A čím větší byl psychopat a čím ostřejší měl lokty, tím výš se v hierarchii církve dostal.

Máme tedy organizaci s nějakou organizační hierarchií, která má moc nad miliony vyděšených lidí. V hierarchii jeden mocichtivý manipulátor vedle druhého. Všichni touží po moci a bohatství. No co asi udělali? To, co každý správný lump. Zastrašovali a vydírali, prali se mezi sebou... Nezabiješ? Pcha, máme svolení od boha... Hřešil jsi? No, můžeme ti to peklo odpustit, ale jaksi to nebude zadarmo. A tak dále.

Necháme tak nějak stranou svatou inkvizici, kontrola myšlení a okrádání lidí je standard v každé takové organizaci (připomeňme, jak gestapo zacházelo s těmi, co nesdíleli názor vůdce a jak NKVD sebrala před sto lety úrodu ukrajinským rolníkům a nechala jich 7M pomřít hladem, aby se mohli napakovat na prodaným obilí a za protesty Ježov popravoval na místě a bez soudu). V jistých kruzích je totiž normální likvidovat ty, kdo jsou nebezpeční - a stačí k tomu mít neoficiální názor nebo něco, co hajzlík chce pro sebe.

Takže máme bohatou organizaci, zbohatlo na dobrovolných i nedobrovolných darech veřejnosti. Jak si majetek udržíme a rozmnožíme? Rizikem nebyla ani tak inflace, jako spíš to, že některý člen organizace z peněz eráru zabezpečí potomky. Tedy byl nařízen celibát. Takový celibát, to se vždycky hodí. Vlastně by bylo fajn zavedení poplatku z něčeho, co dělá každý čemu se těžko odolává, protože je to základní pud - a absence při tom není smrtelná. Bác, a celibát dostal další význam - "Když nehřeším já, nemusíte hřešit ani vy, ovečky moje." Byla definována jasná pravidla, co kdo smí - sezdaný pár smí zplodit dítě, pokud dojde jen ke kopulaci v poloze misionářské, ale nesmí to být v neděli, ve svátek nebo během půstu. Vše ostatní bylo náležitě trestáno a hlavně zpoplatněno jako "coitus preater natura" neboli soulož proti přírodě. A bohatlo s vesele dál...

Teď asi napíšu něco, za co bych byl kdysi upálen (do teď bych byl jenom mučen a skončil s vyříznutým jazykem za rouhání). Ale jediný "coitus preater natura" páchali katolíci tím, že nešukali. Měli tělo, to si žáddalo svoje a oni to vědomě potlačovali a jestli nevychcípali jako bezdětní, potlačují to dodnes. A dodnes se pokrytecky drží pověr a mýtů. Třeba tím, jak nesmí používat antikoncepci, protože vajíčko má dostat šanci býti oplodněno. Ale to, že pokud je slečna panna i ve 20 a je plodná již sedm let, tak to přece znamená, že sedm tuctů vajíček tu šanci nedostane. Dokonce ani ty, co se pak uvolní během předvelikonočního půstu nebo adventu. Holt v tom mají trochu nepořádek.

Ale vraťme se k tomu blogu. Jistý náš vysoce postavený katolický panáček obhajoval ruský vojáky, že jsou jen obětí pudů a nemůžou za to, že znásilňují Ukrajinky. Opět tím potvrdil jenom to, že zločinec vždycky kryje zločince. Zůstává záhadou, PROČ to velebníčkovi prochází. Přece schvalování zločinů je samo o sobě zločin...

A co ještě nechápu, jsou řadoví katolíci. Deklarují, že věří v boha, ale o tom přece jejich život není. Je o víře v církev, bezmezný strach z církve a nekritické přijetí církve. Bůh tam figuruje jenom okrajově, jako virtuální, všemocný dráb. Myslím, že by se měli nad sebou zamyslet, přehodnotit vztah k bohu (pokud v něj věří) a vykopnout falešné prostředníky. Taky by měli zahodit pýchu, že oni jsou ti správní a morálně čistý - vnějšímu pozorovateli se, podle jejich chování, totiž ztrácí rozdíl mezi chováním fašistů, nacistů, komunistů a katolíků. A pokud církev zhyne na nedostatek oveček a milodarů, tím líp.

Howg.

Nickname
Regione
tonda11444 tonda11444
Czech Republic Středočeský kraj
Pretender8 Pretender8
Slovakia
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
SAngel SAngel
Czech Republic Olomoucký kraj
spokojen spokojen
Czech Republic
Laly Laly
Czech Republic Středočeský kraj
Vonole Vonole
Czech Republic Jihomoravský kraj
Goya402 Goya402
Slovakia Žilinský kraj
kacino.kaca kacino.kaca
Czech Republic
Manzele3937 Manzele3937
Czech Republic Středočeský kraj
Kleredrag Kleredrag
Czech Republic Jihomoravský kraj
Nemakarok Nemakarok
Hungary
Maxey Maxey
Czech Republic Středočeský kraj
Aellin Aellin
Slovakia
nenefitka nenefitka
Slovakia