Musí to tak byť?

30.9.2022 11:39 · 1,666 views Goya402

Rád čítam. Je to až úchylka. Vstrebávanie písmenok,viet a príbehov je moja droga Aj tu na modrých stránkach. Vždy si tu nájdem niečo čo uspokojí moju závislosť a ukojí moju túžbu po poznaní. Môže to byť poviedka,alebo dobrý blog. Mnohí tu majú veľký talent. Píšu s nápadom,pútavo a aj poučne. Priznajte si,že ste už určite narazili na príspevok v ktorom ste sa našli! Alebo poučili a možno vám dal návod ako riešiť životné situácie. Narazili na dielko pri ktorom ste ponorili do sna a preniesli ste sa na miesta kde ste boli šťastní? Možno ste sa vzrušili pri čítaní štavnatého zažitku niekoho z amatérov. A myslím si,že preto sme tu. Chceme sa baviť a zabudnúť na starosti všedných dní!

Prečítam si dobrú poviedku,alebo blog....dám like...a chcem dať koment,lebo autor si ho zaslúži. Komenty. Niekedy sa pobavím,niekedy sa dozviem príbehy druhých ľudí a je to fajn. A niekedy mi pár viet pokazí celý dojem z diela pod ktorým sú. Nie som mravokarca. Chápem,že nie všetko a nie každému sa bude všetko pačiť. Musí byť aj negatívna kritika. Ale povedzme si na rovinu,že v poslednej dobe sa niektoré negatívne komenty presúvajú už za hranicu únosnosti.

Osobné ataky, urážky a dehonestacia je jav ktorý si myslím nepatrí na stránky kde chodíme relaxovať.

Viem,že niektorí budete namietať,že ani život nie je rúžová záhrada a nebude tu nikto niekomu mazať med okolo úst. Áno máte pravdu,ale v rámci slušnosti sa dá kritizovať tiež.

Iný si povedia,že príspevkov ako tento môj tu už boli mraky. Boli. A nikdy ich nebude dosť!!!! Kým sa k sebe nebudeme správať aspoň ako ľudia.

A tu sa vynára jedna otázka.

Cítili by ste sa tu lepšie,keby tu vládli aspoň základy slušnosti?