první žblepty...

4.10.2022 16:30 · 956 views Beuchy

Již několik let tu máme profil, nejsme aktivní na chatu, ale i tak sem občas chodíme. (i přesto, že jsme se neúspěšně pokoušeli zde seznámit :D)

Je zvláštní, že když jsme se poznali, byla to taková oťukávačka, romantika a tak a po nějaké době jsme zjistili, že oba v sobě ukrýváme zvíře, které chce ven.

První zjištění, že chceme trojku bylo úžasné, jen pár dní potom jsme se sešli s jednou známou a byla to jízda. I když je pravda, že napoprvé se člověk trochu bojí, přece jen nevíte, jak byde vaše drahá polovička reagovat... Sešli jsme se s ní ještě párkrát a pak po našem a jejím odstěhování mimo kraj jsme se již neviděli. Škoda. Veškeré pokusy se znovu setkat troskotají na čase.

Dalším naším velkým zážitkem byla Swingers, s nikým jsme se neměnili, byli jsme tam jen my dva spolu. Ale i to byl pro nás zážitek. Zjistili jsme, že jsme oba voyeuři a baví nás se dívat. Je to velmi vzrušující. Zatím jsme byli jen jednou, ale rádi se vypravíme znovu. Snad se nám poštěstí najít v našem rozvrhu čas.

Na Amatéry nás přivedla potřeba se s někým seznámit. Prozatím je bilance spíše neúspěšná, ale nevzdáváme to. (a detaily si necháme pro sebe, ubrečených blogísků je tu dost a dost :-) )

Co sem přivedlo Vás?