Záhada vo wellness vol. 2

10.12.2022 17:06 · 911 views Osciloskop

Drahí Amatéri,
Pod mojim prvým blogom z wellnessu ste sa v komentároch celkom slušne rozpísali na tému správneho saunovania a nahoty v saune.
Až na nejakú výnimku ste dali najavo, že Vám nahota neprekáža a viete ako správne prehriať svoje telo.
Musíme však chápať ľudí, ktorí su prehnane hanbliví a chodia zabalení v plachte od hlavy po päty všade. S tým ja nemám problém a práve toho sa týka ďalší môj nevysvetliteľný zážitok.
Ten istý wellnes, o mesiac skôr.
Ležím vo fínskej saune sám, s uterákom na hlave, celý nahý. Zrazu dvere do sauny sa otvárajú. Jemne si poodkryjem uterák z tváre, aby som videl kto vchádza a podľa toho sa zariadil.
Vstupujú 2 mladé slečny (20-25r) zabalené v plachte od hlavy po päty. Ozaj, bez srandy. Ako Július Cezar. V snahe ich hneď neodstrašiť, okamžite si prehadzujem kúsok plachty skrz svoje malé JA a pokračujem v ležaní. Po chvíli odchádzam, sťahujem si uterák z hlavy a čo nevidím? Slečny stále zabalené v plachte tak ako keď vošli.
Hanblivky 😁 Hovorím si a odchádzam.
Situácia sa neskôr zopakovala ešte raz v opačnom slede udalostí - slečny boli v saune a ja som vošiel. Pohľad na ne bol rovnaký ako predtým.
Nastal môj čas a pobral som sa do sprchy a do šatne. V šatni som si všimol, že nemám svoj malý uteráčik, ktorý si v saune prehadzujem cez hlavu. Len som cez seba prehodil plachtu,
!okuliare! už som mal na očiach a išiel som si pre uterák do wellnessu.
Keď som vyšiel z šatne do bazénovej časti, cez ktorú sa prechádza do wellness, ostal som mierne povedané, v šoku.
Medzi ľuďmi, rodinami s deťmi, prítomnými okolo a v bazéne sa chystali ísť kúpať aj mne známe 2 hanblivky. Lenže! 😱
V plavkách štýlu Micro Micro Micro Bikiny, proste len šnúrka vzadu a aj vpredu! Áno aj vpredu im obom tá šnúrka len prechádzala stredom a všetko bolo dokonale vidieť. Vrchný diel plaviek mali tiež taký, že ak by ho aj nemali, nik by si rozdiel nevšimol.
Ostal som v nemom úžase. Nie kôli postavám slečien, neboli moj typ, ale kôli tomu paradoxu, ktorý som mal možnosť pozorovať.
Zobral som uterák z wellness, cestou späť som si všimol Pani s pohľadom vraha upretým na svojho manžela, ktorý ako hypnotizovaný pozoroval dve mladé slečny prechádzajúce sa okolo bazéna.
Možno ich tiež len stretol v saune a teraz bol v šoku tak, ako ja 😁