Výmena

23.1.2023 10:22 · 2,032 views Goya402

Často čítam,či už v blogoch ,alebo aj v poviedkach ako mnohým ženám chýba zo strany partnera trochu nehy pri sexe.

Je mnoho párov kde to funguje tak, že muž skočí na partnerku ,egoisticky sa vytrasie, vystrieka a ide dopozerať futbalový zápas.Teda ak to ešte nezaklincuje otázkou typu „aké to bolo milačik?

Raz sme s partnerkou v posteli rozoberali a aj keď to u nás tak nefunguje, ja blbec som sa nechal ukecať k šialenému nápadu vyskúšať ako by podobné správanie ženy pôsobilo na muža.

Muži ak sa k niečomu podobnému dostanete, preboha odmietnite! Je to sexuálna praktika hraničiaca s S/M!!!

Zo začiatku to bolo fajn.Tri dni som trucoval. Bolela ma hlava.A cítil som krásny pocit zadosťučinenia. Štvrtý deň som stále hral nedostupného, ale presvedčila ma a šli sme na to. Žiadne zdržiavanie. Dvakrát pohonila, dve pusy. Naslinila prsty, párkrát prebehla buchtu a naskočila do sedla. Bola ako vymenená.Skákala na mne tak, že by aj osemnástky závideli.A mne sa to začalo páčiť. Lenže sa spravila asi za päť minút. Bola to taká rýchlosť, že by aj Usain Bolt zbledol závisťou.

Predýchala orgazmus, dala mi pusu ,zdvihla sa a zahlásila, že to bolo super a ide si dať pivo na balkón a zapáliť si! Pri odchode si neodpustila úškrn a vetu, že sa jej táto hra páči!!!

Doprdele to čo sú za móresy!!! A čo ja?

Ostal som na posteli so stojacim bimbasom a s hlbokým presvedčením ,že túto hru nikdy viac hrať nebudem!!!😡

Chcem sa spýtať či už niekto skúšal podobnú alebo inú metódu ako upozorniť partnera na nedostatok nehy a dotykov, keď už všetky náznaky a aj slová zlyhali?

A verím tomu,že sa to netýka len žien....