Všímaj si svoju patrnerku

9.2.2023 13:57 · 932 views Goya402

Skúsim dnes otvoriť tému, ktorá bola donedávna pre mňa španielská dedina a podľa toho som správal aj v počiatkoch nižšie popísaných stavov mojej priateľky. Čistý egoisticky slon v porceláne!

Všetko začalo nevinne a nenápadne. Odmietnutie sexu. Stáva sa! Nie vždy je chuť a nálada! Druhýkrát,tretíkrát! Varovná kontrolka sa rozbliká! Milenec,alebo ju to so mnou nebaví? Ale neopýtam sa priamo! Blbec! Radšej v tej svojej hlave kujem konšpiračné teórie!!! Neoblomne skúšam.A stále nič!

Nahnevaný a ohrdnutý sa po dosť dlhej dobe spýtam čo sa deje. Povie mi to. Je vraj tučná,stará a škaredá a určite ju vymením za inú! Taká blbosť! Vôbec to nie je pravda je stále krásna! Opakujem jej to vždy keď sa dá! Ale psychika pracuje a presvedčenie,že má už nemôže priťahovať v jej hlave rastie. Nechápem. Však som o dosť starší a nikdy som to neriešil! Poviem jej to a odpoveď je,že u mužov je to iné. A asi má pravdu,ale prečo je to tak?

Dlho som to nebol schopný spracovať ,ale dnes už viem,že je to obdobie. Obdobie kde sa začína niečo diať s telom ženy a ona na to ešte nie je pripravená. Je to pre ňu ťažké a potrebuje oporu a hlavne pocit ,že je milovaná! A nie slona v porceláne čo vidí len seba. A veľa sa rozprávať...strašne veľa a o všetkom.

Zažili ste niečo podobné? Ako ste to zvládli?