Bisexualita ....

15.2.2023 00:54 · 2,237 views SinCake

Rozlišné vnímání společnosti k bisexualite ženské a mužské...
Hetero, homo, bi, poly, pan, inter, demi, asex, trans, sapio, eko, auto...atd atd atd ...myslím, ze každý z nas si pasující předponu k pro nas všem spolecnemu jádru -....sexual, najde.
Pokud vezmeme v potaz to, ze ještě ve 14. století byla v Evropě jedinou přijatelnou formou sexuálního projevu misionářska poloha mezi manžely a když o něco později, konkrétně v druhé polovině 19. století začali psychologové a psychiatři rozdělovat druhy sexulality, asi dnes by se nestačili divit, jak moc se seznam rozrostl. A co se dnes bere jako tolerovaná samozřejmost oproti zmíněnému 14 . století, kde jakákoli odchylka od “normálu” stanovena pro dane období, byla povazaovana za magii či posedlost a ano, prave v oblasti sexuality.
Jsem rada, ze pokroková není jen třeba technika ale i otevřenost a tolerance vůči široké škále prave druhu sexualit a respektování každého, kdo se hrdě a otevřeně dokáže zařadit k te své, ač každá lidská instituce má tu moc, soudit a určovat co zdánlivě normální je i není.
Dnes bych se rada zaměřila, konkrétně na bisexualitu.
Moje dnešní otázka je jednoduchá.
Proč je bisexualita vnímána společnosti jinak u žen a jinak u mužů?
Většina muzu, neodola pohledu na dvě mazlíci se a nebo milující Bi ženy. Troufám si i tvrdit, za málokterý muž nesni o trojce kde má po ruce dvě rozvasneny kočky. V případě žen, je to z jeho pohledu sexy. Pokud ovšem vidí dva mazlici/ milující se Bi muže, už to tak sexy není ...a i tady si zase troufám říct, ze nejčastěji je používáno mylně spojeni : jsou to dva buzeranti ...
Opravdu hodně by mě zajímal názor místních holek, na spolu si hrající nebo i milující se dva Bi muže, vlastně celkove názor na Bi muže, z hlediska přitažlivosti, erotiky, estetického dojmu apod..Holky budu moc rada za vaše názory k tématu. Dochází mi, ze jsem snad ještě neslyšela ženu, která být řekla, mám chuť na trojku se dvěma Bi muži. Ač popravdě mě i tenhle druh trojky přijde dost rajcovni.
Samozřejmě budu rada i za názory k tématu i od vás pánové .
Přijde mi ze, bisexuální ženy jsou společností přijaty lépe než muži ...Ale proc, když jde o úplně stejný typ sexuality ???

Nickname
Regione
Zkousec Zkousec
Czech Republic
black_joe black_joe
Czech Republic Pardubický kraj
PragueLatteBoy PragueLatteBoy
Czech Republic Hlavní město Praha
macimaci macimaci
Czech Republic Hlavní město Praha
fullechery fullechery
Czech Republic
magnus_gallus magnus_gallus
Czech Republic
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
Louisiana Louisiana
Czech Republic Moravskoslezský kraj
seniorcr seniorcr
Czech Republic Pardubický kraj
kvitekJ kvitekJ
Czech Republic
naturista1980 naturista1980
Czech Republic Královéhradecký kraj
RomanPycka RomanPycka
Czech Republic
maggiepie maggiepie
Czech Republic
anal_fabet anal_fabet
Austria Niederosterreich