To o mne - časť 33 BOJ

29.6.2023 11:13 · 784 views Anayaaa

Sedim v pergole, fajčím nejakú pina coladovú jednorázovku a premýšlam. Tieto blogy, ktoré zanedbávam, viem, začínajú dávať zmysel. Odhodlala som sa dať to prečítať aj pár luďom v mojom okolí a zrazu sa im úplne zmenil pohlad jak na mňa, tak na ich život. Dokonca sa mi nedávno stala taká haluz kedy mi jeden muž, ku ktorému som sa v blogu ešte nedostala zahlásil: ,,kdy se tam jako najdu? Docela mě zajíma jak to popíšeš." Akoby to bola česť o sebe čítať. Moj názor je jasný: je to psycho a je to top😁

Najradšej by som preskočila dobu, o ktorej mám teraz písať a prehupla sa rovno do prítomnosti, pretože ja asi žijem reálne svoj sen. Obdobie, ktoré bolo po narodení dcéry bolo od istej chvíle doslova peklo. Môj život stratil zmysel a dostala som sa do stavu kedy som reálne rozmýšlala, že nežiť dáva vačší zmysel ako to čo prežívam. Zlyhanie, depresie, psychológ a vo finále ma paralýza pripútala k posteli. Stav kedy sa nedokážete pohnúť, hovoriť, vstať a len ležíte, čumíte do stropu a tečú vám slzy. Tento zážitok bol zrejme zlomový. Čo to vlastne spustilo? Prestala som zvládať bytie doma, našu finančnú situáciu, život bez svojich potrieb, ludí (tých som odstrihla postupne). Pochopila som, že ak sa niečo nezmení, skončím na antidepresívach. Ťažko sa popisuje to, čo sa vo mne dialo a pochopí to zrejme len niekto, kto to sám zažil. Vyslobodenie bolo v tom, že sme si doma priznali, že naše role v živote nemáme podelené správne.

Dostali sme sa do fázy kedy sme stáli na križovatke: byť spolu alebo ísť od seba.

Vedela som, že musím znovu a naozaj naposledy skúsiť mužovi vysveliť kto som, čo chcem a aký život chcem žiť. Vytiahla som zase tému otvoreného vzťahu, experimentovania a možnej polyamórie. Po x správach som mu napísala citujem: Myslela som si, že dokážem žiť normálny život, krásny život, rodinný život. Ale všetko ma to dohnalo. Viem, že pre teba sú to somariny, už sme to riešili x krát ale pre mňa a ludí ako ja je to jak keby si levovi kázal žrať len zeli. Odpoveď ma neprekvapila: tak žer maso ,zebry, antilopy, najdi si nového masožravce a běžte spolu na lov.

Klasika. Tentokrát som to ale nevzdala a bojovala ďalej. Stále sa nesnažil pochopiť pointu, vnútro celej veci ale riešil to dokola len povrchne a tak, že ja chcem iného muža a on mi to nikdy nedá. Ja som bola presvedčená o tom, že on je ten muž, s ktorým chcem byť a s ktorým to všetko chcem prežívať. Mala som fakt pocit akoby mal zatemnený mozog a ide si dokola to svoje.

Nasrala som sa a neprestávala sa snažiť to vysvetliť. Vyhrotila sa to až tak, že som na sexshope nakúpila, čo to šlo a rozhodla sa mu všetko to, o čom som miliónkrá písala a rozprávala aspoň čiastočne ukázať. Strap-on, pár dild, vybračné srandy, sexi podvazky, pouta. A jede se do akce!!!