DIY hračka k dráždění

31.8.2023 15:45 · 875 views Oddanesva

Abych se taky svezla na vlně blogů s BDSM tematikou, které dost lidí komentuje, ačkoliv třeba vůbec BDSM nevyhledává, nebo to prostě nechápe, pokusím se popsat "hračku", kterou na mně kdysi s úspěchem používal jeden kamarád. Doufám, že na ten vynález nemá patent :)

A když si vanilková většina může psát o tom, jak strkají jazyk, prsty, penis do úst, vagíny, zadku (v libovolných kombinacích), nevím, proč bychom se my úchylní tady nemohli vzájemně inspirovat.

Jedná se o napěňovač mléka (asi z nejmenovaného severského řetězce s nábytkem a domácími potřebami). Maličký přístroj skládající se z drátku s namotanou pružinkou a rukojeti, ve které jsou uloženy 2 tužkové baterie. Drátek s pružinkou se po zapnutí otáčí kolem své osy. Na pružinku lze liščí smyčkou (provlečením) uchytit jednu nebo několik obyčejných gumiček. Po zapnutí přístroje se roztočí i gumičky odstředivou silou a mohou švihat na místa, ke kterým se přiblíží.

Je to celkem napínavé sledovat, jak sviští vzduchem, a pak se pomalu blíží k bradavkám, podbřišku, nebo kamkoliv držitele hračky napadne. Nebolí to, jen to lehce štípne. Je však třeba dát pozor na dlouhé vlasy, ať se do drátku nezamotají.

Po chvilce sledování gumiček mě víc bavilo sledovat kamarádův soustředěný škodolibý výraz, se kterým mířil na má citlivá místa.