Kamarád

7.11.2023 11:55 · 923 views Maru75

Je člověk,který vás má rád. Podporuje vás ve všem,co děláte a rozhodně vám nebude,nikdy kecat do života. Dobře ví ,že to je vás živit a budete ho žít vi. on bude stát po vašem boku,vždy a za kazde situaci.

Rádoby kamarad je svine .co vždy stojí po vašem boku aby vám život mohl zkomplikovat,dávat vám nepatřicne rady. K něčemu,o čem vůbec nic neví a pak vás vtom nechá,když půjde do tuhého ale bude se srat do všeho do čeho nemá.

Kamarád s výhodami. Je člověk který vás nikdy v ničem nenechá. Proto že je rád,ve vaší společnosti. Možná aby smocil možná aby nebyl sám ale aspoň tu hodinku dvě. Zahodi telefon a bude se věnovat vám.

Přítel, partner je někdo kdo odloží telefon,celou dobu co bude s vámi. Poněvadž,je s vámi rád a ví jste jeho,on vás. Vazite si každé chvíle co můžete byt spolu. Jak sami nebo s někým kdo nebude lhát a pomlouvat ostatní. Bude se k vám chovat taktně a respektem.

No a pak ten zbytek. Co má rád každého. Leze mu do prdele,i doslově a je jedno jestli to je muž nebo žena. Hlavně kdyz on si uzije a na jiný,nebere ohled. To je sobec a podli srač.