Anál bez lubrikace

3.12.2023 11:34 · 1,166 views Sakrasticky_DOM

Až neskutečně skučím a vyji do ztichlé zasněžené krajiny z toho jak mě bere zezadu, zcela bez přípravy a nasucho mi drtí můj jemnocitný anál svým všeobsažným "je málo erotický - je třeba blog přepsat". Musím s bolestí uznat, že je obřích rozměrů.

Snažím se ze všech svých neumělých sil abych mu vyhověl, byl lepší a splnil všechna přání. A co on? Pro jistotu si namaže svůj hrubý penis lubrikantem a zcela záměrně mi ho takto namazaný nacpe do pusy, aby mi dal ochutnat směs jeho vůle, lubrikantu, chuť svého výplodu a pak ještě něčeho, čemu ani nerozumím. Drtí mě mocně slovy "Váš článek v blogu obsahuje zakázaná slova nebo významy, které..."

Zatmí se mi před očima a pak už se jen třesoucí probírám v obří kaluži sperma jeho vůle...


Již jsem zcela zkrocen a tak píši bezobsažný slint, který nemá duši, šťávu ani cit. S třesoucími koleny už se těším jak mě někdo zplísní v komentáři za to, že to bylo unylé a nudné ....a musím říci že se na to snad i těším. Tak nějak celkově mám rád utrpení.



vysvětlivky: On není admin nýbrž Karel, obří penis je klasika 13,5 cm, lubrikant je fuj jahodový a přepsáním jsem myslel ještě jednu onanii u porna na téma masážní salon a mlaďounká blondýnka. Jo a Karel vlastně není Karel, ale pyskatá Boženka.