Úděl chlapa

11.2.2024 05:15 · 993 views Sakrasticky_DOM

Malou poznámečku k chování žen. Nechal jsem se tady inspirovat, takže to není můj příběh.

Týpek jde na rande, dá kafíčko, přinese čokoládku, pokecá, pak řekne že se staví za chvilku, a že ji autem hodí domů. Samička nemá problém. Pak zase pokecá a pronese svou touhu, že by se rád mrkl jak si to samička sama dělá. Samička pak má problém. Načež je vyhozen s opovržením, že se jí stejně nelíbil a navíc měl úchylné řeči.

Prosím ženy, nevím co byste už chtěly od mužů více. Muž se MUSÍ nějak projevit, musí přijmout to těžké břímě a musí ve většině případů říci i přes trapnost situace co vlastně chce. Kdyby totiž neprojevil iniciativu, tak vy o něm řeknete že je nekňuba který neví co chce a neumí se projevit. Bohužel na vás ženy neexistuje návod který by se dal přečíst a my podle toho mohli k oboustranné spokojenosti obsluhovat přístroj na lásku.

Je mi jasné, že se věc dá udělat mnoha způsoby , mnoha originálními řešeními které tak milujeme v romantických filmech. Nicméně kolik z nás samotných vymyslí originální věc a ještě k tomu ji skvěle a originálně odprezentuje?

Dovedu si představit jak ten samý muž který se projevil pro tuto ženu jako debil, v několika scénách nechal ležet růži před jejími dveřmi, zaplatil houslistu by zahrál pár tónu pro tu ženu když jde k ranní tramvaji, nebo po nocích skládal puzzle s milionem dílů aby jí poslední kousíček vložil do ruky, aby ho tam zasadila ona sama. Bohužel k této konkrétní ženě přišel , dal jí kafe a čokoládu a pak jí řekl jestli si to před ní neudělá. Pro něj to byl třeba originál který zkusil poprvé a dopadl stejně jako když mu ta žena do puzzle kopla a procedila mezi zuby "Kurva kde jsou opravdoví muži kteří by mi řekli, že mi chtějí vymrdat prdel?".

Nickname
Regione
ZUZU83 ZUZU83
Czech Republic
SweetUnicorn SweetUnicorn
Czech Republic Jihomoravský kraj
Classy Classy
Czech Republic Jihočeský kraj
bedrisek bedrisek
Czech Republic Jihomoravský kraj
Ela_Ela Ela_Ela
Czech Republic Ústecký kraj
ag1234 ag1234
Czech Republic Jihočeský kraj
GentlEdger GentlEdger
Czech Republic
Scoat Scoat
Czech Republic
Jezinka7777 Jezinka7777
Czech Republic
senior1 senior1
Slovakia Trnavský kraj
ol125 ol125
Czech Republic Ústecký kraj