V noci

18.3.2024 06:17 · 707 views tyrkysova22

Dneska v noci jsem vůbec nemohla usnout. Po půlnoci jsem to vzdala a šla si prohlížet fotky, které mám v albech ještě z let, kdy se fotky takhle fotily, vytiskly a vkládaly do alb, aby se mohly po čase vzít do ruky a připomenout si, co člověk zažil. Vydržela jsem u nich asi hodinu a pak napsala blog. Jak jinak...o fotkách.

Bláhově jsem si myslela, že teď už hezky unavená prazážitky, usnu jako mimino. Ale omotávala jsem deku kolem nohou sem a tam, přesunovala se z kouta postele na kraj, chvilku se odkryla, pak zase zimou celá zachumlala, ale spánek nepřicházel a myšlenek v hlavě přibývalo.

A tak jsem ve dvě ráno zase vstala, pustila notebook a začala znova psát. Nejspíš jsem se potřebovala totálně vypsat nebo nevím, co se to včera dělo. Nebyl úplněk? Nebyl. Tak já nevím.

No každopádně jsem psala a psala, až z toho byly dvě stránky textu a tak jsem, vlastně už dneska, přesně ve 3.00, napsala svou první povídku. Bavilo mi to. Jako fakt hodně. Bavilo mi představovat si ty konkrétní věci i ty prožitky, o kterých píšu. Jako bych měla v očích kameru a viděla to před sebou a jen prsty ťukaly do kláves to, co oči uvnitř mě viděly. Připadala jsem si jako v transu. Nevím, kde se ve mě ta fantazie bere, nikdy jsem nebyla žádný velký čtivec a ani mi ve škole moc nešel sloh. Možná by ze mě paní profesorka češtiny měla nakonec radost, že jsem taková "sepisovatelka" :-D

Přeji Vám krásné slunečné pondělí, jdu na sebe hodit něco v čem můžu mezi lidi a hurá vytvářet hodnoty. T22

Nickname
Regione
BudejoviceFoto BudejoviceFoto
Czech Republic
redbull818 redbull818
Czech Republic
Pavol76 Pavol76
Czech Republic Plzeňský kraj
Tomicek10 Tomicek10
Czech Republic Ústecký kraj
bedrisek bedrisek
Czech Republic Jihomoravský kraj
Kkuki1 Kkuki1
Czech Republic Ústecký kraj
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
ZUZU83 ZUZU83
Czech Republic
stepford_wife stepford_wife
Czech Republic
Paulik2 Paulik2
Czech Republic Jihomoravský kraj