ČŮRÁNÍ V KINĚ OLOMOUC

4.5.2024 23:34 · 1,130 views LEILAWET1

Včera byl nádherný den a já měla poměrně perverzní náladu. Přítel byl u rodičů A já se rozhodla jít odpoledne do Kina Metropol , na film Kaskadér. Měla jsem tušení,že spojím dvě příjemné věci a to je počůráni se a koukání na zajímavý film.Oblíkla jsem si tedy světle modré skinny jeans a vyrazila . Sedadlo jsem sehnala cirka uprostřed,kde jsem byla v jedný řadě prakticky sama a to nahrávalo mému lechtivému plánu.Před usazením jsem letmo pohladila polstrování a v duchu se usmála.To bude to pravé.
Měla jsem ssebou dostatek pití a ještě ani nezačaly reklamy,dost jsem cítila potřebu čůrání.Pohodlně jsem se uvelebila ,napila se džusíku a zakoukala na film.V první třetině jsem usoudila ,že je ten správný čas a tak jsem svou prdel posunula co nejvíc na kraj sedadla a mírně nadzvedla stehna.Chvíli se nic nedělo ale pak jsem pustila malý tak 20 sekundový čůrek,WOW ! Už zase ! Moje oblíbené šimravé teplo ,když mi chcanky tečou po zadku a rozlévají se v kalhotkách a džínkách.Chvíli jsem se zakoukala na film a opět povolila stavidla.Tentokrát dýl a já už cítila,že mam jeansy mokré přes obě půlky zadku a že se nemalé množství horkých chcanek vsakuje do sedadla.Vrátila jsem se do pohodlnější vzpřímenější pozice a užívala si film.
Po asi 30 minutách pití jsem byla vážně plná,ale tentokrát jsem polohu neupravovala,chvíli se zasoustředila a otevřela stavidla do kalhotek.Chcanky začly proudit a já cítíla znovu zával teplem ,po celém zadku a tentokrát i zadní části stehen,rozhodla jsem se dokončit co jsem začala a tak jsem chcala úplně naplno.Chcanky se mi rozlévaly po celém zadku a já cítíla,že sedím v horké louží a nesmírně mě vzrušovalo,že o tom nikdo neví.Zbytek filmu jsem si hověla ve svých počůraných kalhotech a když film šel do finiše,připravila jsem si mikinu.Když film skončil zvedla jsem se a doufala,že zbytky chcanek mi nestečou až ke kotníkům.To naštěstí vyšlo a tak jsem si obvázala mikinu kolem pasu a s kabelkou před mokrým rozkrokem jsem co nejrychleji vypadla . Už po několikáte se mi povedlo se nádherně pochcat přímo na veřejnosti aniž by o tom někdo věděl a byla jsem z toho tak vzrušená,že jsem si udělala dobře vibrátorem ,ihned po příchodu domů.Předtím jsem ale příteli poslala pár fotek mého prochcaného zadku a stehen <3.
Přiště si však asi zvolím tmavší džíny.Zepředu to bylo docela vidět a trnula jsem ato to lidé kolem mě nezmerčí,leč jsem se snažila krýt.Chcanky hold vždy neovlivním a bohužel se rozšířily až na přední část rozkroku,přestože jsem chtěla mít mokrou jen prdel.