Myšlienka...

8.5.2024 06:03 · 223 views nocny_motyl

Keď sa tak zamyslím, chcela by som byť myšlienka, ale nie vždy a nie v každej hlave, stačilo by mi ňou byť vo chvíli, keď na mňa myslíš a vedela by som, čo sa v nej rojí práve, keď vravíš "kde si tolkoo? Poď uuuž". A preliezla by som všetky závity, kde nachádzame sa ja i ty. Vnukla by som ti v takej chvíli, objím ma, môjmu srdcu milý!!

Aj o kúsok ďalej v tvojej hlave, kde vášnivo bozkávaš ma v dave, stískajúc pevne v náručí s kytičkou drobných snežienok, nech sa zapíšu do knihy našich spomienok. Skríkla by som jupíii!!! Možnože by ti zaľahlo v uchu, ale tie motýle v bruchu....

A tam v tej veľkej zákrute vleziem si s tebou na "kute", nech mi vonku nie je zima, keď kvíli všade meluzína, ukrytá v tvojom paplóne štekliac ťa nežne na lone.

Z tamtoho malého briežka, zazrieme spolu ježka.. tak vezmi ma za ruku a vybehni vedno na lúku. Už púpavy sa na nás smejú a volajú na raňajky v tráve, ja zohnem sa a pusu ti vlepím, ty zvalíš ma do rozkvitnutých kvetín a nezbedné gombičky na blúzke, budú mi zrazu priúzke.

Aká je asi myšlienka v tvojej hlave, keď na mňa myslíš práve...