Já už budu hodný...!

7.1.2012 17:42 · 1,951 views BI_happy

Intro: Vzdor poslední větě je tohle víceméně zážitek s mou přítelkyní (jen mírně jsem upravil dialogy podle svých představ).

Je večer. Vykoupal ses, ještě si vyčistit zuby, postel. Stojíš nahý u umyvadla, vymačkáváš pastu na kartáček... Za chvíli už můžeš jít spát.

Slyšíš svého miláčka, jak přichází, otevře dveře a říká rozpustile: "A hele, kdo si tu čistí zuby," pleskne Tě po zadku: "Tak co tvoje prdelka, zase hladová?"

Miláček nečeká na odpověď, zmáčkne ti půlku a zajede prsty do žlábku, zkusmo tě naplocho masíruje: "No beztak ano, něco s tím uděláme."

Zkusíš něco zahuhlat na odpověď. "Starej se o zuby, tady si to vyřídím já."

Miláček tě jednou rukou hladí zezadu a druhou si zepředu pohrává s penisem. Pro začátek jemně, ale cítíš, jak ti rychle tuhne.

Ruka ze zadu zmizí, slyšíš, jak se natáhne pro gel. Pumpička zafuní a pak mlaskání gelu v rukou. Už to je tak sexy, polévá tě teplo, když slyšíš ten mlaskavý zvuk a představíš si, co bude následovat.

Miláček ti levou ruku obtočí okolo břicha, přitáhne a pravou zajede zase mezi půlky. Masíruje zvenku anál a zatím se nesnaží dostat dovnitř, jen hezky tlakem objíždí okolí.

Zase tě honí, namazanou rukou vepředu udržuje rytmus, aby ses snadněji poddal. Cítíš, jak to vzadu krásně klouže a uvolňuješ se.

Najednou do tebe začínají zajíždět konečky čtyř prstů, hrana dlaně ti pořád tlačí zvenku mezi půlky.

"Hezky povol, musím tě projet důkladně. Dobře vím, že jsi jak děvka s nadrženou dírou - a takové se musí pořádně protáhnout, aby nezlobily".

Kroužením ti dlaní rozmasírovává okolí dírky a jak se uvolňuješ, zajíždí prsty hlouběji. Už je venku jen palec, kterým tě mačká až na půlkách, zatímco prsty ti krouží vevnitř a roztahuje tě do stran.

Na chvíli z tebe ruku vyndá, jen v předu tě pořád zvolna honí. Rukou krouží na holém žaludu, sílící slast ti podlamuje kolena. Pumpička zase zafuní a cítíš chladný gel mezi půlkami. Projíždí tě tam zápěstím a předloktím, roztírá po sobě gel, aby každý kousek ruky, který do tebe zasune, byl hezky namazaný.

Cítíš, jak klín ruky zajíždí do tebe, tentokrát už je to pět prstů. Pomalu otáčí rukou, zvenku tě rozmasírovává do stran a zároveň zajíždí do hloubky.

Překvapením se nadechneš, když cítíš, jak do tebe projíždí klouby a když dovnitř vklouzne ruka po zápěstí. Moment bez pohybu, jen po tvrdém péru ti sjíždí kuzká ruka. Po chvilce se zase uvolníš a pomalu vydechneš. "A je tam," slyšíš spokojený hlas.

Na moment z tebe vyklouzne a zase se jemně zasune.

Začíná v tobě kroužit a jemně si dělá místo. Podvoluješ se jí a uvolňuješ se, koupeš se v současné slasti vpředu na špičce penisu i jemném klouzání v tobě. Zapomínáš na kartáček, soustředíš se jen na to, co se děje dole.

"Hele čisti si ty zuby pořádně, nebo bude kartáč!"

Dá ti dost práce se soustředit na kartáček a snažíš se usilovně drhnout.

Cítíš, jak z tebe ruka vyjíždí a zase zajíždí, pořádně tě protahuje tam a ven. Na chvilku zapomněla i na penis, jak se soustředí na to, jak tě rytmicky šuká. Díky tomu je pocit vzadu intenzivnější, modlíš se, aby si zase začala hrát vpřenu, nebo to nevydržíš. Nevíš, jestli je to slast, nebo už bolest. Miláček si takhle hraje, už ucítila, jak jsi uvolněný a projíždí tě pořád rychleji. Pak se přidává ruka vpředu a zaplavuje tě vděčnost a úleva, zase jsou ty pocity vyvážené a napětí v tobě může růst, vydržíš to.

Pak v tobě ruka zůstává vevnitř, krouží a tlačí na bok na stěny. Udělá si místo trochu v hlouběji a sevře si pěst. Cítíš, jak tu sevřenou pěst vytahuje. Při vytahování tě na chvilku honí rychleji, miláček tě má přečteného a ví, že vytáhnout sevřenou pěst je napoprvé záhul. Uff, ještě že ses stihl uvolnit. Uvědomuješ si, že dneska asi dostaneš zabrat.

Vyjíždí z tebe sevřenou pěstí, zajíždí klínem ruky. Najednou cítíš, že se do tebe snaží ztuha dostat něco velkého. Vyjela zatnutou pěstí a rovnou se stejně snaží i zajet dovnitř.

Musí zatlačit, lehce uhýbáš dopředu. Jak to ucítila, přitáhla si tě levou rukou okolo břicha zpátky: "No tak drž, jsi nadržená děvka a děvky přece umí držet!"

Tlak zesiluje a dostává se do tebe celá sevřená pěst.

Zase ji vytahuje a sotva je venku, už se dere dovnitř.

Zrychluje.

Snažíš se soustředit na kartáček, drhneš silou a rychle zuby zvenku, abys to už měl hotové a mohl se soustředit na zvládnutí toho, jak ti dává zabrat. Druhou rukou se honíš, jinak bys ty pocity vzadu nevydržel.

Miláček zvolňuje.

Zůstavá v tobě, lehce krouží, otáčí v tobě pěstí a jemně vevnitř pumpuje dopředu a dozadu.

Jsi krásně uvolněný a užíváš si, jak to s tebou miláček umí. Rád se jí poddáváš, protože víš, že jsi v dobrých rukou - někdy spíš naražený na dobrých rukou. Je to jeden z důvodů, proč ji zbožňuješ, že tě má tak zmáklého.

Pěst v tobě se rozevírá. "Tak se podíváme do hloubky".

Konce prstů si kroužením hledají cestu v tobě a pomalu tě prozkoumávají. Cítíš, jak chvíli jde jen do hloubky a pak lehce vyjíždí ven a kroužením tě roztahuje, aby příště mohla zajet víc.

Víš, že jí můžeš důvěřovat, že trefí přesně tu míru a tak se propadáš do svých pocitů a zapomínáš na svět.

Její levá ruka Ti přejíždí po břiše a dlaň jí tlačí proti ruce v hloubce. Sama chce cítit, jak se v tobě pohybuje. Jemně se dvěma prsty hladíš po špičce penisu, ještě se nechceš udělat.

"Pěkně se uvolňuješ, tak jdeme hlouběji. Uvidíme, co zvládneš."

Cítíš rostoucí napětí v břiše, honíš se důrazněji, začíná to na tebe být už moc. Jako by to miláček vycítil a dává ti odpočinout. Vyjíždí ven zase tě celou dlaní masíruje vchod a zvenku po půlkách. Vyjede a zase slyšíš zafunění pumpičky s gelem.

Lehce do tebe vklouzává, zavírá pěst a s kroužením tě rozevírá do šířky.

Zuby už máš vyčištěné, vyplivnout a rychle vypláchnout. Ohýbáš se ke kohoutku a nasáváš vodu. Musíš se opírat o umyvadlo a stejně ti hlava lítá dopředu a dozadu, jak do tebe tvrdě zajíždí pěst. Funíš nosem a snažíš se neutopit, je to náročná zabířačka, když tě někdo tvrdě šuká, zatímco máš plnou pusu vody.

Konečně vracíš kartáček a s oběma rukama volnýma se opíráš, přikrčuješ kolena a nabízíš se. Jako správná děvka. Miláček má pravdu, jsi děvka... A jak rád.

Už si tě uvolnila dost a zajíždí zase do hloubky. Proniká tam, kde už byla, a zase cítíš, jak tě kroužením vevnitř roztahuje. Za chvíli je tak hluboko, jako prve a cítíš, jak se tentokrát uvolňuješ. S jemným kroužením opatrně zajíždí hlouběji a tebe překvapuje, jak se podvoluješ.

Každý kousek, kam dosáhne, patří jí. Dobývá si tě. Patříš jí.

"Tak přidáme druhou ruku, je tu nějak moc místa, to je potřeba vyplnit".

Tohle už nemůžeš zvládnout ve stoje, klekáš si, na hranu vany dáváš ručník a opíráš se loktem. Pravou se masíruješ zepředu, vyvažuješ slast zvenku a uvnitř.

Zase zafuní pumpička s gelem, ruka v hloubce se jen lehce povytáhne a cítíš, jak do tebe zajíždí další prsty. Pomalu kroužením se propracovává přes vchod.

Teď jsi teprve správně vyplněný. Připadáš si jako naražený na kůl - nevíš, jestli je větší napětí v hloubce, nebo u vchodu. Díky napětí u vchodu se míň soustředíš na hloubku - a zase zvládneš, aby mohla zajet o chloupek dál. Ještě že už jsou ty ruce dvě, jinak bys to nevydržel, to sílící napětí v břiše.

Miláček si tě u vchodu krásně roztahuje, jsi k naprosto vyplněný a vděčný, jak ti dává zabrat.

Levou tě tvrdě projíždí a pravou v hloubce jemně přidává. Jako na velkém tlustém kůlu.

"Tak ukaž jak umíš držet!"

Zběsile se honíš, protože tohle se už nedá vydržet.

"Drž děvko!"

Hrudníkem opřený o vanu, levou rukou se podepřeš pod stydkou kostí, aby ses pěkně nastavil a držíš. Cítíš zrychlující se nárazy a začínáš stříkat.

Ruce z tebe vyjíždí, ještě Tě pohladí zvenku: "No tak to bysme měli." Ležíš na zemi, oddychuješ a slyšíš téct vodu v umyvadle, jak si miláček umývá ruce.

Přisedne si k tobě a zahřívá ti šlapky. "Tak co, dobrý?"

"Výborný."

Ruka ti přejede na boku a sjíždí k análu: "Ještě?"

"Nééé, já už budu hodný, dědečku!"