Toto jsem též zažil. Jednou jsem ji pozval na víno, ale strach z průšvihu byl větší. Podruhé jsme byli spolu v sauně. Vzhledem k blízkosti rodiny jsem si nic nedovolil, ale aspoň jsem zkouk ty její nalitý kozenky a vzpomínka na ně mne stále vzrušuje.
Někdy si představuju, že laskám, masíruji olejem ty její velké kozy, břicho, macatá stehna, dráždím kundičku, pokračuju na zádech až k jejímu výbuchu slasti. laskám, hnětu její velký zadek, zadní branku a opatrně prstem vklouzávám až se sama nabodává a já vklouznu do nastavené prdelky......
Někdy si představuju, že laskám, masíruji olejem ty její velké kozy, břicho, macatá stehna, dráždím kundičku, pokračuju na zádech až k jejímu výbuchu slasti. laskám, hnětu její velký zadek, zadní branku a opatrně prstem vklouzávám až se sama nabodává a já vklouznu do nastavené prdelky......
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Večer budu sám s tchýní...
Rajcuje mě a mám na ni chuť. Jít do toho?
Nemám problém sbalit ženskou, ale tohle je pro mě oblast neprobádaná a mám před tím respekt... Poraďte: Jak na to... Popř. máte někdo s tímto negativní zkušenosti? Ty pozitivní si dokážu přečíst v povídkách :) Děkuji