Ano , jedině jsem vyholený od mládí a přidat hezké tetování bych chtěl.
Dle mého názoru by intimní partie měly ladit s celým tělem, proto děvče vyholený a kluk, když je holej, tak vyholenej, když je chlupatej, tak max zastříhnout. Docela blbě vypadá u chlupatýho medvěda, když má holý pouze rozkrok a podpaží a všude jinde je zarostlej. Ale je to jen můj názor a každý podle svýho gusta. Jinak k danýmu tématu spíš pro pobavení https://www.novinky.cz/zena/493603-britske-studentky-spustily-kampan-proti-damskemu-holeni.html
Nikdy jsem se neholil, max jen zastřihoval. Ani úplně oholené ženy mě tak neberou, nepřijdou mi jako ženy. Když zajíždím rukou dolu a cítím chloupky, tak mě to vzrušuje, když hned narazím na pipku, tak mám pocit, že jsem o něco přišel. A jako masér a člověk plný dotyků vím, že chloupky na ženě zvyšují pocit z doteku, nejlepší je ten, kdy přejíždíte jen po chloupkách a nedotýkáte se kůže. Po tom ženy šílí, aktivuje se jejich představivost a chtivost po vašem dotyku :) o to bohužel vyholené ženy nemají ani zdání :)
Za mě holit, vyholené genitálie podle mě působí vulgárněji a víc provokují :)
Borci (pouze hetero), pri sexu mi pritelkyne rekla ze si mam vyholit rozkrok od kouli po prdel. Takovou tu mezeru. Delate to nekdo? Me to prijde uchylne u chlapa.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
stačí zastřihnout, dohola to není pěkný....

Vyholený x nevyholený??
jak to vidíte vy? holit nebo ne??