Ahoj. Doslova ze by striekala partnerka som este nezazil, ale "najucinnejsie" dopracovat partnerku k orgazmu je jazycek na klitorise a okoli a prst prip prsty vnutri zahnute smerom do bruska a kruzive pohyby s nimi prip dnu von. Vlastna skúsenost- orgazmus aj dva a mokre prestieradlo
Robit jej to na bod g+ aby sa robila naklitorise. Prsticek do analiku
Ahoj tuzim po tom ako ma uplne celého postriekas a zaplatím ty zato kolko budes chcieť ozvi sa ak mas zaujem
Ahoj. Zbožňujem keď žena strieka. Rád ťa spoznám osobne. Som diskrétny ženatý muž 49 178.82 bývam v Spišskej Novej Vsi
Ahoj napíš mj správu lebo ja tebe nemôžem poslat a rad by som sa nechal od teba ostriekat
Questo post è stato eliminato.
Hmm takéto míle prekvapenie by som si vedel vychutnávať aj celý deň každý deň :)
Pekný deň prajem 🌹 hľadám ženu, ktorá pri orgazme má ostrieľaných, rád by som vylizkam strieľajúci šušku 😘 som milý a sympatický hetero muž
Fake fake fake
:( bohužiaľ :(
Pekný deň prajem 🌹 mohol by som ťa vyskúšať vylizkat @Vlhka123?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Zatial sa mi to podarilo pri kadej partnerke, zatial len dve mali uz predchadzajucu sksenost osatne poprvykrat
Statistiky su vselijake,i priemer vtakov podla statistik je udajne... ale podla mna je hlavne to uvolnenie partnerky,jej odovzdanost a psychicka pohoda. Apropos,pouzivate aj ine techniky ako "prostrednik a prstenik" dnu dlanou ku vagine a pohyby hore dole? Dakujem vopred za odpoved
niekedy to ľahšie príde v polohe od zadu, na kolenách, alebo na stojáka. Robím to tiež zvyčajne dvoma prstami...ja uprednostňujem ukazovák a prostredník, mám väčšiu voľnosť v pohybe...keď vagína už nemohla, ešte pár mokrých sa mi podarilo vyvolať aj dráždením toho istého miesta cez anál, samozrejme, to už jedným prstom. Robím pohyby dnu-von v rýchlom tempe s tlakom na prednú stenu vagíny . v podstate na koreň klitorisu, alebo aj rýchle kmitanie končekov prstov na to miesto, akoby rýchle poklepávanie - dvoma prstami striedavo.,Keď je vagína úzka, robím to jedným prstom. V niektorých polohách dokonca aj palcom ruky, to v tých širších pičkách. V pohode striedam pohyby v rôznych obmenách, pričom stále dráždim to jedno miesto, ktoré cítiť, ako taký kopček na tej stene vagíny,
Questo post è stato eliminato dall'utente.

mokri orgazmus
caute vie mi prosim Vas niekto poradit techny