Sex po porodu.

Dite je na prvnim miste a na sex neni nalada

Ahoj je mi 29 let a s manzelkou jsem 6 let. Manzelka nikdy nebyla moc na sex a vse kolem nej (cca 2-3 za tyden)
Problem ale nastal v okamziku kdy se nam narodila dcera. Porod byl cisarem (zadne nastrihnuti atd) cekalo se az bude konec 6nedeli..pak byla jedna rychla akce a ted jsem rad kdyz mame po roce sex 1 za mesic. Manzelka mi rika ze se nic nedeje jen ze porad mysli na dite a na sex nema pomysleni. Zaciname se doma celkem hadat, proste to potrebuju a leze mi sperma na mozek. Setkal jste se s tim nekdo?
U nás je to jako přes kopírák, jen obráceně...už nevím, jak na něj*11*
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A duvod tveho zajmu je strach o tvuj pozitek nebo o jeji zdravi???
Hlavne ji nepodvadej,promluvte si na rovinu proc na to nema chut ,kup ji treba kytku pozvi na veceri,sezen hlidani a uvidis v jakebude nalade
Hm... chtěl bych mít Váš optimismus... skoro tři roky a situace spíš horší, tolik výmluv.. to nevymyslí hned tak někdo...dalo by se říct že sem děti vyměnil za intimní život, přeju všem aby se s tím nikdo nesetkal
Jo pánové, chtěli jste se množit tak za to plaťte, co jste čekali? Teď už nejste středobodem jejich tužeb, ale pouhými pěněženkami a opatrovateli, tak makejte a litujte své blbosti...
"chtěli jste se množit a teď za to plaťte"? To myslíš vážně? Chápu na co si tu stěžují. Ale za sebe mohu říci, že za potěšení s" mokrou dí..... " bych dítě v životě nevyměnil. Označuješ dítě jako" blbosti" *23*
To je samozřejmě nadsázka*4* Omluva pokud bylo pochopeno jinak*22*
Chce to čas neboj...měli jsme podobně
a pomáháš jí? Sežeň hlídání, vytáhni ji ven, věnuj se jí, komunikuj.....buďte spolu -dítě to zvládne. Chvíli to trvá, než se tělo dostane aspoň trošku do formy, takže chval každý deko, co zhubne, zvedej ji sebevědomí. Malý bude za měsíc rok a myslím, že do starých kolejí jsme se dostali tak po 7-8 měsících a to máme hodný dítě, co spí v pokojíčku od 20h a my máme čas na sebe....
Pomaham co to jde, rano vstava semnou tak ji dam jidlo a navarim pro zenu obed. Jinak po worku cca od 4 jsem s malou a zenou doma a to ji koupu,uspavam a do toho luxuju ,varim atd
Zase nemusis preci delat vsechno, i kdyz moc chvalim, ze to delas.....chodis do prace preci. Ja doma po muzi nic nechci ( on teda stavi dum) ale ze by luxoval, to fakt stiham ja. Ale jsem neskutecne rada, kdyz vecer usne a my jsme spolu a treba si vezmu nejaky novy oblecek nebo hracku a jsem zase zenska a "cubka"....moc rada se z ty role matky dostavam do uplne jinych roli :-D

jak jsem psala predtim, lichotit, pomoct, snazit se ji navnadit uz pres den ( u zen je sex o mozku)
Ber to tak že tělo se 9 měsíců chystá na porod a další 9 měsíců se rovná zpět.
Pomaham co to jde, rano vstava semnou tak ji dam jidlo a navarim pro zenu obed. Jinak po worku cca od 4 jsem s malou a zenou doma a to ji koupu,uspavam a do toho luxuju ,varim atd
Kojí, hormony, strach... Dej ji čas, to přejde.
Ahoj, stává se to. Někdy je to na opak, někdy žena po dalším porodu teprve začne sexu užívat. Navštívil bych odborníka, pokud je žena svolná ke komunikaci. Pokud ne najdi si sex jinde. Jinak se časem podle toho co píšeš "zblaznis"