Pokud:
- voní,
- je o ni dobře pečováno,
- je vlhká,
- a dáma nad ní má mozek a je milá,
Tak každá. Nerozkvetlé poupě, květ v rozpuku, holá i s kožíškem.
- voní,
- je o ni dobře pečováno,
- je vlhká,
- a dáma nad ní má mozek a je milá,
Tak každá. Nerozkvetlé poupě, květ v rozpuku, holá i s kožíškem.
Mě se spíše líbí jak Vy říkáte, ty dětské pipky. Jen čárka mezi stehny a do hladka vyholená. A co je uvnitř, se prozkoumá při hrátkách....
Líbí. Nic hezčího není
Pro mě osobně, je mnohem víc sexy, když jsou "malé" pysky o dost větší než ty velké ,je to ukázka toho, že žena s takovou chloubou je evidentně mnohem zkušenější, životem protřelá, zkrátka má za sebou krásnou a dlouhou cestu sexem a to je na takových ženách neuvěřitelně sexy. Pokud ovšem nejde o vrozenou disproporci. Ale chápu ,že každý to může vidět jinak.
Miluji to a čím víc tím mě vice vzrušuje
Každá kundicka je svým způsobem pěkná ale když je i tvarově vyvážená tak je to plus ale nikdy jsem nesoudil ženou kvůli tvaru nebo pyskům co mě ale vadí a do čeho bych nešel je chlupatá to je za mě otřesný 😏✌️
Ja osobne vlastne neuprednostnuji ani jednu variantu. Kazda zs zminenych variant ma sve kouzlo ;)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
vnější, tzv. velké pysky mají tu nevýhodu, že se od cca 25tého roku ztrácejí a přirovnal bych to k nafouknuté duši od kola, u které je upouštěn ventilkem pomalu vzduch. U některých žen více, některých méně. No a pokud ty vnitřní pysky vylejzají, je to eňo, ňuňo. To k té frndě patří. Zvláště při orálu, kdy jazyk jezdí "venku" mezi nimi. Prostě ty motýlí křidýlka tam musí být vidět.
Pokud jsou i vnější řádně vyvinuté, je to vynikající kombinace. Rád bych s nimi "pracoval".
Ahoj,ukážeš tu svoji pipinku?rád bych ji ochutnal
Velké pysky a venku,takovou má moje milenka a je to úžasný
Je to super Když muuzes cucat veľký pysky
Jsem zena, mam je male a ruzove. Obecne muzu rict ze se mi vizualne vice libi male mladistve "zavrene" kundicky nez vycuhujici tmave pigmentovane kusy kuze. Pusobi na me vice ciste a nevinne. Jsem hetero, ale takovou bych i zkusila. Ty velke by me asi nejakym zpusobem odpuzovaly...ale kazdeho vkus, vec a nazor. :)
rozhodně musí být prostým okem jasné, že ŽENA má mít malé (dívenky jen) a i velké pysky, že...?
Mně se moc líbí velké, visící pysky a dost mě to vzrušuje.
Ženská za své velké stydké pysky nemůže, s čím se narodí, to má. Tvar a velikost genitálií nikdo neovlivní, pokud to tedy nechce řešit různou operací, prostě zákrokem chirurga.
I když tohle vše chápu, sem muž, co si na tvaru a velikosti zakládá. Je to pro mne nesmírně důležité.
Velké pysky opravdu nemám rád, u žádné ženy je nevidím 2 x, tzn. že se jí po druhé neozvu.
Pro někoho třeba hloupost, blbost, pro mne důležitá věc.
Prostě "kočička" musí mít určitý tvar, nemám rád takové ty "zavřené", to mají většinou boubelky a ještě více nemám rád velké pysky.
Naopak miluji a vyhledávám takový ten střed, co do velikosti.
Nikomu svůj názor nevnucuji, prostě to takhle mám
Jiným se zase nemusí líbit můj pinďa
I když tohle vše chápu, sem muž, co si na tvaru a velikosti zakládá. Je to pro mne nesmírně důležité.
Velké pysky opravdu nemám rád, u žádné ženy je nevidím 2 x, tzn. že se jí po druhé neozvu.
Pro někoho třeba hloupost, blbost, pro mne důležitá věc.
Prostě "kočička" musí mít určitý tvar, nemám rád takové ty "zavřené", to mají většinou boubelky a ještě více nemám rád velké pysky.
Naopak miluji a vyhledávám takový ten střed, co do velikosti.
Nikomu svůj názor nevnucuji, prostě to takhle mám
Jiným se zase nemusí líbit můj pinďa
...máte pravdu..a ve finále takovou ženu nebude nikdo chtít..leda tak hodně, hodně "prázdnej" chlap..bohužel ten vývoj směřuje tímto směrem...kdy se "hodnotí" obal a přitom ten "drahokam" je uvnitř...naštěstí jsem optimista:), si myslim, že se vždycky najde člověk,který vidí víc do hloubky...do duše:)..a když se ta duše spojí s tim fyzičnem, je to neskutečný blaho..a neni to jenom "bum" "bum", hotovo...
ja se zeptám, žen s velkýma pyskama.. měli jste někdy uplně obřezaného chlapa.. verzus velké pysky.. jaký to byl zážítek? a to samé jaký byl zážitek pro ženu co to má malinké, většínou upravené.. je to 2 nejčastější plastika v čr.
A co tak jako ji mám já ? Co na ni řeknete ? Jen upresnim ano je to upravené

Přesahující vnitrni pysky
Libi se vám to?