Daj tip na ten pár aj ja chcem
To by bolo super ,ale asi sa taketo nieco zrealizovat neda ...ak je par ..tak vacsinu pose muz a zenska o tom nevie a on to chce na tajnasa sam.pre seba a nie ako par ...nick ako par je iba zastera
Aj ja by som bol rad spoznat,zoznamit sa z bisex parom v mojom okolí
Mas pravdu v realy nula bodov,pretoze bisex par je naozaj velmi ťažké najst,a ak aj najdes ,spekulacie na prvom mieste a nakoniec nič z toho...alebo milion profilov ako par ,a nakoniec je to samotny muž, čo sa z počiatku sprava ako par, a az neskôr vysvitne že je to muž a skryva sa za profil páru
Ja vidím problém v ženách, máloktorá chce vidieť/zažiť/akceptuje sex medzi mužmi
Čo je zaujímavé, lebo tak (si myslím) 2/3 žien je BI a aj chcú niečo také zažiť, ale u chlapov to neakceptujú/nevedia si to predstaviť, až sa im to dokona hnusí. Teda, aspoň také sú moje skúsenosti.
(edited)
Samozrejme, nevediem si štatistiku. Ale takú skúsenosť mám nie len z tejto stránky, ale aj z Pokecu, z okolia, ... Určite to nie je reprezentatívna vzorka, to sa nehádam, ale proste taký je môj záver. Však pozri sa na profily tu - väčšina žien má uvedené že je BI (aspoň profily, ktoré som ja tu videl), ak pár hľadá, tak v drvivej väčšine ženu alebo pár (a zasa väčšinou s BI ženou), chlapa málokedy. ...
Súhlasím, aj ja mam take skúsenosti, ak je zena bi je to v poriadku a ked jej povieš že je lezba ,urazí sa, ale ak taka žena vie že muž je bi okamžite povie je je teplý ,buzerant,gay a sa jej to hnusi v tom je naj problém
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj. Rád by som vás oboch spoznal osobne. Som diskrétny ženatý muž 51 178 80 bývam v Spišskej Novej Vsi. Už dlho hľadám pár s bi mužom
Skor si myslim ze tazsie je par najst..
no je tu aj vela chlapov ktory su tu pod zenskym,alebo ako par profil a lakaju muzov k sexu,predstavia sa ako muz s paru kde on chce nieco s chlapom a zena sa prida ,a nakoniec vysvitne ze on je sam chlap a hlada si iba chlapov na fajku,sex a tak podobne,preto je tazke najst bi chlapa ,ktory ma realne zaujem o par a naopak najst realny bi parik co ma zaujem o realneho bi chlapa.Po dalsie je to o preferenciach na oboch stranach,par hlada muza skor mladsieho ,stihleho,pekneho,z m min 18cm a viac,velkou vydrzou atd ,netvrdim ze taky nie su ,ale je ich naozaj malo a o normal chlapa zaujem nie je ,myslim tym nie z pivnym hrbolom,ktoreho treba niest na furiku ;)
Ved ano ego je niekedy velmi sine a urazeny ,odmietnuty ...ale ako som pisal vela chlapov tu ma zenske ,alebo parik nick a lakaju chlapov ,lebo inac ako podvodom nedosiahnu nic,preto ajdost bi chlapov sa uz normalne nepise aby ich zase nejakynadrzany nedobehol.Jasne kazdy sniva aby to robil z patom trebars ako ste vy ,jasne ak ste realny,seriozny urcite najdete niekoho komu sa budete pacit a aj opacne ktory sa bude pacit vam obom a urcite posantite a bude vam super,alebo viac ako super 😉😉😉😉 poznam to
To verim naslubovat hory doly a nakoniec nic
Tak toto poznáme máme rovnaké skúsenosti.
Ahoj. Aj ja hľadám pár s bi mužom na diskrétne stretnutia. Spišská Nová Ves a okolie
Ano mal som tu moznost skusit nieco take a naozaj jedna fantazia ,uzivat si kazdy s kazdym naozaj super vec ,len v terajsej dobe malo realne
Hľadáme dvoch naj.bisex super zazitok
Ak by hľadal niekto aj hetero sympaťák, rád spoznám na dlhodobé priateľstvo milý párik. M17, stihla postava, 35rokov
Veľmi rád by som našiel nejaký vo PÁRIK ktorý by nemal problém v sexe každý z každým bez predsudkov 😉😉😉
Ahojte, je tu nejaký mladý hetero párik s bisexuálnym chalanom ? velmi ma rajcuje táto predstava. Najlepšie okolo do 30rokov.
Ahojte reagujem na inzerát máte ešte záujem o diskrétne a seriózne stretnutia ?
Preco by to bolo tazke?lebo tu uz nik nikomu neveri,koli falosnym ludom...
Ahoj. Veľmi rád by som vás oboch spoznal osobne. Som diskrétny ženatý muž 50 178 78 bývam v Spišskej Novej Vsi. Hľadám pár s bi mužom.
Ahoj. Rád by som vás oboch spoznal osobne. Som diskrétny ženatý muž 50 178.82 bývam v Spišskej Novej Vsi. Aj ja chcem zažiť bi trojku
To ano hlavne asi par najst je problem
Ahoj všetkým je to úžasné máme skúsenosť a hľadáme si muža na spoločné šantenie. Vek 40 naša podmienka priestor.
nemal by som problém som hetero ale už som aj fajčil aj 69 len tá diaľka
Ahoj sme par s Bi mužom aj skúsenosťami je to úžasné. Manželka nevedela kam pozerať skorej. Odporúčame vyskúšať.

dvaja muži jedna žena bisex
trojka