Vaše tchýně

Jaký máte vztah s tchýní?

Chci se zeptat na vztahy s tchýní?

Přitahuje vás? Měníte si fotky?
Moji tchyni bylo 56 kdyz jsem tam jezdil za jeji dcerou. Po dvou letech uz jsem tam byl jak doma a tak se jednou stalo ze po koupani jsem sel nahej do pokoje a potkali jsme se na chodbe. Povida ze zitra budeme samotni doma a jestli budu chtit ze mi ho obstara. Noc byla s moji vasniva pri predstave sukani tchyne a rano kdyz jsem vstal a sel na snidani ona uz byla v kuchyni a naha.me houklo a v mziku jsem byl taky nahej a dokszete si predstavit co se odehralo temer celi den. Bylo to jednou a naposledy co jsem ji mrdal a mohl jsem strikat do kundy. Jeste parkrat potom me bud vyhonila nebo vykourila a bohuzel rok pote nahle zemrela skoda.

Já když vidím svou tchyni tak bych ji nejraději jebnul (trubkou po hlavě).
Questo post è stato eliminato dall'utente.
to znamená že svoju dceru mala v 13???!!!! to si z nás robiš kozy?
a pak jsi se probudil a šel jsi se vyčůrat :)
Já když vidím svou tchyni tak bych ji nejraději jebnul (trubkou po hlavě).
Bydlíme společně s tchynkou v jednom baráku,my se ženou a dcerou máme být v patře a tchyně zase dole. Tchýni je 55.let,krásný kulatý zadek (ženská krev a mléko),běžné doma chodíme jen ve spodarech a tricku a když třeba klabosime samy u ni v obýváku jen tak spoře odení,mám myšlenky jen na sex s ni. Nikdy jsem si na nic netroufl,ale kdyby se stalo,ze by jsme zůstali doma samy přes víkend asi bych si dodal odvahy
Jdi do ni třeba to vyjde a pak budeš mít top příběh .)
Já mám na tchýni jen ty nej vzpomínky,mě bylo 23 a jí 45,byla to prsatá plnoštíhlá žena,milá a mě brala jako syna.Až jednou jsme v domě osaměli já vyšel nahý z koupelny a ona se mě šla ptát co chci k večeři,byl horký červenec a i ona nebyla moc oblečená.Když jsem se ho snažil rukama zakrýt,řekla mi že se nemám za co stydět stáli jsme proti sobě a ona mi nabízela jídlo a mě se naplno postavil,jí pohled taky vzrušil a netrvalo dlouho a měla ho v rukou a neprotestovala když jsem jí začal svlékat uvolnil její velké poprsí,když jsem jí stahoval kalhotky jen špitla"bože já tě tolik chci" a tak večeře byla pozdní po dlouhých hrátkách a souložích,týden co jsme byli sami jsme spolu spali a dlouze souložili.Souložili jsme spolu dlouhá léta a vždy si našli kdy jsme byli sami,náš vztah byl milenka a milenec a soulž přešla ve slastné mrdání které jsme oba potřebovali.
S (nadcházející) tchýní máme skvělý vztahy, vycházíme spolu v pohodě, fotky si občas měníme, třeba co kdo vyfotil na dovolený a tak :-)
Kdyz se sejdou dve spravna temata pod sebou, muze to dat pekne spojeni. Jako ted:
Vase tchyne Odmita sex
Trosku se to posunulo jinam než byl úmysl :)) co ty tchyně? :yp
Podělte se o své příběhy :)) ať se to tu hne
tak ja tchyni obcas osukam delame to na chate, jednou jsem vlezl do koupelny a ona bila tam a hned vylezla ven ale naha tak jsme zalezly zpet do vany ale spolu nadhera lepsi nez dcera je 10 let rozvedena a ma pouze 47 let no a picku hodne zachovalou a v sexu delame uplne vse krasa vazeny pratele
Skoda, ze ti misto sexu nenabidla lekce cestiny.
Lekci češtiny by zde potřebovalo více lidí, jak si tak pročítám fórum jako celek :-)
Ja vim:-) Jen obcas uz nevydrzim:-)
Přitom je čeština tak super :)
A to vy děláte v ložnici takové zvuky Joo? :))
Jasně no Ja uz nevim ale zatim jsem měl 4 a nic a nemyslím si, že by to byl špatný výkon. Střídání poloh rychlosti Atd. Čas kolem půl hodiny akce předehru nepočítám :) Moc rád lížu :))
To bych se hádal :) já říkám že to dělám rád a nic vic :P
Tak to asi nezjistíme :) dokážu ženu uspokojit :P tak nevim co je špatně :)) každopádně Ja oral miluju ženy uz moc ne
Tak v tomhle já problém nemám.Tam kde jsem se předvedl,tam to bylo vyžadováno...ale myslim si,že tohle je téma někam jinam...
Skoro to vyznívá ,jak kdyby si ho podbízela...
Tak to buď neumím nebo jsem neměl pořádnou ženskou :))
No to jako fakt asi budu muset hledat tady pokud je to vůbec reálné :)) někoho tu najít
Křeč do lýtka..... *3**3*
Hezké vysvětlení.
To děti vypráví jo? :D hezky pěkně
Moment, ona se Ti nepochlubí dobře udělanou bábovkou a Ty zase třeba svíčkovou???
Tak aspoň nějaký pohled od ženského pohlaví /)
Kdyžtak pošlete foto nebo nejakej příběh do zprávy :))