Questo post è stato eliminato dall'utente.
Swingers je pro sebevědomé páry, kteří vědí co chtějí. To vy očividně nejste, jinak by ses tak neptal. No, nic se neděje, jen se přiřadíte k 99,999% populace kteří o návštěvě sní, ale nikdy ji neuskuteční.
Nic ve zlém...... a tak ti napíši, jak to mám já.
1.Společenská a spokojená se svým zevnějškem a životem.
2.Kladný vztah k sexu a hlavně zvyklá na pravidelný orgasmus.
3.Než jsem poznala současného partnera prošlo mi postelí několik fajn kamarádů, kteří rozšířili mé obzory a naučili mě oddělit lásku od sexuální rozkoše. Obojí se nevylučuje, ale na SW je lepší mít city pod kontrolou.
4.Po boku mi stojí muž, který má radost že já mám radost.
5.A dalších sto babských rad, které tady nebudu psát, protože každá máme jiné životní zkušenosti ............a jiné chlapy po svém boku.
Tož tak pánové, jdu dělat večeři......a víte co je horšího jak hladový chlap????????? Dva hladoví chlapi.
Nic ve zlém...... a tak ti napíši, jak to mám já.
1.Společenská a spokojená se svým zevnějškem a životem.
2.Kladný vztah k sexu a hlavně zvyklá na pravidelný orgasmus.
3.Než jsem poznala současného partnera prošlo mi postelí několik fajn kamarádů, kteří rozšířili mé obzory a naučili mě oddělit lásku od sexuální rozkoše. Obojí se nevylučuje, ale na SW je lepší mít city pod kontrolou.
4.Po boku mi stojí muž, který má radost že já mám radost.
5.A dalších sto babských rad, které tady nebudu psát, protože každá máme jiné životní zkušenosti ............a jiné chlapy po svém boku.
Tož tak pánové, jdu dělat večeři......a víte co je horšího jak hladový chlap????????? Dva hladoví chlapi.
Jak dostat ženu na swingers
Vím že by se časem odvázala...