Já jsem na tom podobně. Ale už vím, že se nemůžu uděl, když jsme jemně napitej. hned se mi postaví, erekce jak skála, můžu do ní bušit
nebo si ho nad ní honit
desítky minut a nic. A pokud na začátku soustředím, abych se hned neudělal, tak se opravdu pak neudělám :)
Takže u mě orgasmy
jen zastřízliva :)
Takže u mě orgasmy
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Když není ženská rajcovni a nadržená, tak se mi ani nezvedne. Potřebuju z ní cítit ten pud, tu nezřízenou živočišnost, to neudržitelné libido! Pak je úplně jedno, jestli jsem připitej nebo střízlivej, protože začnou lítat blesky
Presne tak, jak tady pise Trichophilia, jak muzete mrdat s nekym, kdo vas nepritahuje? To mam teda naopak, s tim nemam vubec problem a uz vubec ne s praktikama. Doma se v tomto nadherne doplnujeme a plnime si spolecne sny a tuzby. Takze s chticem problem rozhodne nemam. Jen do ni proste muzu busit temer jak dlouho chci, ale podle vseho to pro ni neni na skodu :) Kazdopadne nekdy to uz pak leze na nervy a kdyz uz nemuze s dechcem, tak se nejrychleji pak dodelam sam treba nad ni :)
Tak jestli se uděláš rukou a né do ní, tak je to jednoduché - má jí moc volnou... Rozměry pochvy jsou od malinkých po opravdu obrovské a v tom bude zakopaný pes. A můžeš na tom být klidně tak, že ideální protějšek krom tvé ruky nebude existovat. Tak pevnou, jakou máš ty ruku, jí žádná nemusí mít.
Nevim, jestli se dají takhle od boku střílet řešení a diagnózy. Já pokud se někdy nemohl udělat, tak to vždy souviselo s problémem v hlavě. Stres, práce, ...
Taky se neudělam např. u nudnýho orálu.
Každopádně bych zkusil zeptat se sám sebe, co by to mohlo zlepšit. Nebo sexuologa.
Napadá mě též, že můžeš mít perverznější tužby, které doma nemůžeš realizovat a obyčejný sex Tě "neudělá".
Taky se neudělam např. u nudnýho orálu.
Každopádně bych zkusil zeptat se sám sebe, co by to mohlo zlepšit. Nebo sexuologa.
Napadá mě též, že můžeš mít perverznější tužby, které doma nemůžeš realizovat a obyčejný sex Tě "neudělá".

Nemohu se udelat
Problem vystriknout