Ja chodím do obchodu pre moletky a tam kupujem hlavne podprsenky ,majú tam veľké velkosti. Občas mi predavačka poradí. Vôbec sa nediví ,myslí si že to kupujem pre manželku.
Poradím Stara Vajnorská Babratislava majú krásne silonky.
Máš záujem o luxusné prádielko, alebo stačí bežné spodné prádlo ? Doba minulá, keď bol bežný predaj cez pult - je už takmer preč. Vo veľkých / alebo väčších/ obchodoch je im v zásade jedno, kto čo kúpi, a nikto sa nad tým nepozastavuje -takže sa netreba hanbiť a v kľude si vybrať. Na človeka skôr ,,kašlú", než by sa zaujímali - čo a na čo chcete.... v takom tescu som si dokonca veci aj vyskúšal - nie spodné prádlo....
Nevidím žiaden dôvod k hanbe - v predajni - ak sa niekto , nepredpokladám , spýta, tak Ťa poslala priateľka....kúpiť....a je mnoho e-shop -ov, ktorým je rovnako jedno, kto nakupuje, alebo na aké meno to má prísť....Ano, dnes už s úsmevom spomínam, ako roztrasený som ja nakupoval svoje prvé dámske vecičky a niektoré boli absolútne nepoužiteľné...vtedy niečo ako internet nebol -možno v odbornej literatúre, a naštudovanie tabuliek veľkostí a značenia bolo pre mňa Španielska dedina , predaj bol prevážne pultového rázu, a v malom meste, kde sa ľudia navzájom poznajú...proste treba si pripraviť pre prípadných ,,zvedavcov" odzbrojujúce odpovede a časom to nebude nič zvláštne...nezabudnem, keď kamarát v drogérii kupoval skutočne manželke vložky, a pri pokladni sa ho nejaký známi spýtal : na čo je Ti to ? pohotovo odpovedal : strašne sa potím , predsa pod pazuchy - v predajni rehot a bolo vyriešené

Ako/kde kupovat damske pradlo?
Poradte