Questo post è stato eliminato dall'utente.
V jistém ohledu nešťastní lidé, ale to, že ty zrovna partnera máš to neznamená, že je snadné ho najít pro ostatní: To, že říkáš, že jen zoufalec to neumí je stejné jako, když jsem já před lety tvrdil, že mladý kluk nezaběhne maraton pod 3 hodiny je divný. Už jsem zestárnul, tak to chápu, že ho někdo běží třeba za 3 a půl hodiny :)
Hele, že si ji někdo chce koupit, to ještě jakžtakž pochopím. Ale že si někdo koupí použitou, tak to už mi hlava fakt nebere.
Na zkoušku dobrý, můžeš si užít a nechat být :) [článek](amateri.com/cs/blog/55898/muj-zazitek-netradicni-trojky)
Já mám tuhle https://www.topsexdolls.cz/p/love-doll-159-cassidy-157-cm-b-cup-tan-w3-wm-dolls
Mají velkej výběr a přišla asi za 3 týdny, jelikož je to na zakázku a můžeš si ji postavit dle sebe. Ten materiál je na omak hodně reálnej a celkově zpracování a detaily na vysoký úrovni. To sem ani nečekal. No a šukání? Hodně dobrý :D Jediný co mě štve, je to čištění po každý, ale když máš na sprše masážní trysku, tak to jde celkem rychle :D
Mají velkej výběr a přišla asi za 3 týdny, jelikož je to na zakázku a můžeš si ji postavit dle sebe. Ten materiál je na omak hodně reálnej a celkově zpracování a detaily na vysoký úrovni. To sem ani nečekal. No a šukání? Hodně dobrý :D Jediný co mě štve, je to čištění po každý, ale když máš na sprše masážní trysku, tak to jde celkem rychle :D
Ty jí pícháš bez gumy? Dost riziko ne?
Já si myslím že bych si s umělou pannou vůbec neužil, když vezmu v potaz zkušenost s jednou holkou kterou jsem sbalil, došlo na sex. Ze začátku to šlo, krásně mi ztvrdl ale pak jsme se přesunuli do postale, tam si lehla a držela bez jakékoliv aktivity z její strany. Po chvíli mi změkl a bylo po všem.
To by aspoň byla omluva. Ale bohužel ne, ne kouřila ani se ho nechtěla dotknout, ještě štěstí že když lížu kundičku tak mi stvrdne sám od sebe. A ještě k tomu, přitom lizani kňučela jak raněné štěně. Tak mi po chvíli zvadnul. Ráno jsem to zkusil v doměni že to večer bylo zaviněny alkoholem, ale bohužel to bylo to samý. To jsem z žádnou nezažil. Asi mě mělo varovat, že při povídání u večeře mi připadala infantilní.
Tak jdu taky do silikonový Panny 😃
Kdysi jsem si koupil pannu z Číny... a?
No na to že mám malé pérko už jsem si nějak zvykl mám asi 12/3 ale že jsem ho do té panny nedostal to jsem fakt čuměl... Stál mi jak kámen promazal jsem pannu nic , i ptáka nic.. Nechápu ale tak co bych chtěl za 500Kč že jo...
No na to že mám malé pérko už jsem si nějak zvykl mám asi 12/3 ale že jsem ho do té panny nedostal to jsem fakt čuměl... Stál mi jak kámen promazal jsem pannu nic , i ptáka nic.. Nechápu ale tak co bych chtěl za 500Kč že jo...

Silikonové panny
Kdo ji vlastní a podělí se o zkušenosti?