mmmm...chcem to hrozne zazit... najradsej spolocnymi hratkami :)
Na poslednej masáži som zažil neuveriteľný stav (tranzu, orgazmu, ...?), keď od koliach.en po dolnú čelusť na tvári som cítil silné vibrácie v pravidelnom rýchlom rytme. Trvalo to asi 15 minút. Masér mi dráždil striedavo prostatu a vtáka, ja som si dráždil bradavku a mal som prst na jeho dierke. Po skončení som cítil výrazné pumpovanie v končekoch prstov ešte aj po piatich minútach. To sa nedá poriadne opísať.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Treba to skusat a ide to. Najlepsi orgazmus!
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj odporuc mi takeho masera. Kde ho najdem?
0905858683.Kosice Objednáva sa deň dopred
Jasneee,len reci si mala ze sa chces stretnut
Nejaka dobra maserka/maser v Nitrianskom kraji ? Nechce sa mi kvoli jednemu orgazmu kazdy den behat stovky km
Masáž prostaty zahŕňa senzuálna masáž, mám bohaté skúsenosti,masírujem už viac ako 15 rokov a mojimi prstami prešlo veľa, veľa klientov.(Veď aspoň tu sa s tým pochvalim, keď inde by mi dali za to nálepku) Je pravda že ak sa muž uvoľni, myslím tým pri masáži prostaty,voľné dycha ,a sústreďuje sa na zvláštny pocit ,pre niekoho je to pocit na stolicu alebo štipkanie,potrebu močit,potom prekoná tie pocity a zistí že je to príjemné, vzrušujúce a môže vyvrcholiť úplným iným orgazmom ako pri sexe. Ale,aby k tomu tak aj došlo, je najdôležitejší masér, partner atď. A ešte som zabudla dodať, že pri masáži prostaty sa najprv premasiruju kríže, kostrč, obe polky zadku,to aby sa uvoľnilo svalstvo a potom pekné krásne ,klient ide na psíka. Potom sa premasíruju vajíčka,podbere sa penis ktorý už začína rásť a kvapkať od vzrušenia a pokračuje sa masážou hrádze a zadočku.Až potom sa masíruje dierka, jemne sa zasúva prst do otvoru, krúži, hore dole,a skúša sa reakcia klienta, a potom sa ide na prostatu!takýto dlhý precíteny proces. Pravým ukazovákom masirujem prostatu a ľavou rukov vtáka a vajca. Ale to nie je všetko, po to najlepšie si musíte prísť ku mne na senzuálnu masáž.Orgazmus bude ,jedná báseň.
Masáž prostaty som niekolko krát absolvoval, nie vždy som dosiahol orgazmus, ale niekoľko krát som mal orgazmy hneď po sebe aj tri - štyri s plnou erekciou a ejakulaciou. Spočiatku som skúšal sám, potom s partnerkou. Používame aneros klasický aj vybracny škorpión. Niekedy to so mňa len vytecie párkrát, veľmi príjemné ale orgazmus nepríde, to je vhodné pri femdom, bdsm a pod. praktikách. Ľahší variant je keď sa pripojí k masazi aj penis, uzdička stačí, alebo bradavky do štípcov. Kombinovať sa da😁. Ťažšie to je, keď som zamknuty v páse cudnosti. Doporučujem každému, sú to silné orgazmi, treba trpezlivo skúšať... A max. hygiena samozrejme.
Ahoj masáže robím v Košiciach
Ďakujem pekné, verím že sa tvoja žienka polepšila a robí ti samé dobroty.

Masáž prostaty
Dokážete si ju vychutnať?