Jděte do toho, je to bezva, často to praktikujeme
Manželka také při sexu že chce dva chlapi....mě to hodně vzrušuje řekl jsem jí že může zkusit si najít kluka který se k nám přida... dneska večer šla do baru se bavit tak sem jí řekl ať to zkusí třeba bude mít štěstí..... myslím že dneska nějakého kluka najde a pěkně si to sním užije....a zítra mi to bude vyprávět.....
.. proč ne, pokud se s tím vyrovnáš, tak ok.
Obava je asi zbytečná pokud ji dopřeješ její tajný sen nebo jen po čem touží vyzkoušet tak pak asi nebude mít potřebu to dělat po taji. Za mě je asi nejdůležitější o tým mluvit než mlčet a pak zahnout .Jak tady bylo řečeno 2 jsou dvojnásobná síla vzrušení..
Také bych si přál mít 2 ženy ,ale to je jako většina borců .
Také bych si přál mít 2 ženy ,ale to je jako většina borců .
Se s ní rozejdi. Ona si ty dva penise najde a ty si najdeš jinou co jí bude stačit jeden penis. Všichni budete happy.
Sny jsou krásný a také o tom sním 😼
Kdyz zenu ukaji dva chlapi, udela se Xkrat a bombove. Ma spoustu orgasmu, az se ji nekdy potom klepou kolena, kdyz jde ze schodu.
Kdyz ma naopak jeden chlap dve zeny, zustane jedna neukojena...
Je krasne, doprat zene dva (nebo i vic) penisu najednou...
Manzelstvi to rozhodne neznici, naopak.
Kdyz ma naopak jeden chlap dve zeny, zustane jedna neukojena...
Je krasne, doprat zene dva (nebo i vic) penisu najednou...
Manzelstvi to rozhodne neznici, naopak.
Ženský to tak někdy mají: v reálu by trojku nechtěly ale vzrušuje je to. Měl jsem jednu, ta by trojku nikdy nedala. Ale hrozně chtěla abych jí při souložení strkal palec do pusy, který pak jako vysávala a olizovala. Jednou když byla nahoře jsem jí nečekaně zasunul malíček do zadku. Začala divoce přirážet a krásně u toho vřískala. Když jsem ji nabídl, že seženu kamaráda, odmítla.
Tak i my jsme nastoupili cestu,že může mít manželka další penis (i více) a také můžu potvrdit,že to náš vztah rozhodně ztužilo a okořenilo již vznikající stereotyp... Oba si tento typ okořenění vztahu užíváme. Samozřejmě je jasné,že tento způsob není každému po vůli. Nám to vyhovuje a osvědčilo se to...
Presne tak. Nas vztah to take okorenilo a jak rikam.. Kdyz nejsou pak zadne solove akce bokem,tak proc ne. Trojka neni nevera. A ja te moji kdyz chce,druhyho ptaka povolim. Obcas me sice hlody kdyz si ho sezene sama aniz bych o tom vedel a myslim si,ze to je nejaky milenec,ale .. co oci nevidi...
Rád bych se stál vaším přítelem
Questo post è stato eliminato dall'utente.
ani ne tak nevěra, jako spíš, že potom už kámošce NIKDY nestačil jenom jeden
to je trochu problém
Nepokládám se za nenormální - a ano, snila jsem o sexu se dvěma muži najednou .....

chce druhý penis
žena chce druhý penis