20ka

Je vhodné mať sex zo zenou o 25 rokov mladsou

Je vhodné mať sex z dievčaťom o 25 rokov lmasim ako som ja
Otázka je co myslíš sex.. Honenie, fajka či kompletka... Aj kľudne o 30 mladšiu ak spĺňa všetko čo je zákonné a nesmrdi pedofiliou
take su najlepsie a dobre to vies cize ziadna dilema len si sa chcel pochvalit ;)
Samozrejme... Nič lepšie si si nemohol želať
Všetko sa dá, ak je chuť a najme vôľa. Osobne som omnoho starším podržala ale to bola kvalita ale slabá výdrž. No skúsenosti dohnali mňa a moje telo na vrchol a bola som totálne zničená
Pokial nemas 26 tak ano :D .......:D
Hihihi.....sí bombastic.. 😁😁😁😁
Máš moje simpatie 🌊🎂🌊
Sex je vhodné mat s každou babou nezavysle na veku pokial je plnoletá a ma chut, tak neváhaj a riadne ju vymrdaj a hod do galerky.
tak to je fajn citat, ze mas moralne zasady. Mna od 12 rokov obtazovali chlapi, co mi mohli byt otcami, alebo dedkovci. Nechutne. A nikdy to neprestalo...Tvoj prispevok je z roku 2017, tak uz vies... Len z toho prispevku nie je jasne, ci ta aj ona chcela. Alebo len ty si mal zalusk, a pred sebou tazive svedomie ? ....Kazdopadne, ak je obojstranna pritazlivost, nie su prekazky ( neplnoletost; ochabnutost ), NIE JE CO RIESIT ;))))
Je to v pohode- ;-) iba pokiaľ máš vyše 40r. Problém je skôr, že nebývajú tak skúsené, ako staršie po 30. Zatiaľ som mal opakovane max. o 26r. mladšiu. A nebolo to nič moc.
No ja neviem či je to vhodné ale dobré určite .Či má 20 alebo viac nevynechaj ani jednu príležitosť lebo keď na to budeš spomínať v sedemdesiatke ,tak si povieš že :aký som bol debil že som ju nepretiahol
Taka sexi 20tka je dobra v kazdom veku. *3*
No pokial mas ty 30 tak tak to v poriadku nebude *3*
Ale samozrejme cital som ze je to 20 rocna urcite nadrzana fesanda a ty mas 45 takze myslim ze v pohode. A ak to chce ona sama tak preco nie ved mlade baby casto pritahuje starsi chlap. *114*
Máš ty šťastie taku 20-ku ja keby som mal tolko štastia by som vedel čo snou!!!
Nemám dôvod sa chváliť ,však ešte ku tomu nedošlo,mám len isté morálne zabrany
Tak potom nevahaj a smelo do nej. Nezabudni na fotodokumentaciu - radi sa pozrieme.
A nemaj obavy. Je plnoleta, takze mozne dosledky nie su vyssie ako u tvojej rovesnicky. Vacsiu obavu by som mal u baby po 30tke. Tam uz niekedy zacinaju tikat hodiny.
A neurob nam skusenejsim hanbu.
Čo sú toto za otázky? Platí toto : ak chceš ty aj ona, tak to je normálne.
No ja mám 45 rokov a ona 20 ,teda môže mi byť dcera
V
Buď rád ja mám podobný vek a a chcem si nájsť mladú babu a nevadilo by mi keby bola ešte mladšia ako tvoja
tak ju pretiahni a nevypisujaj keby 19 mala
V tom veku by mal muz vediet co sa da urobit.
Alebo si sa iba pochvalil?
V profile nemáš uvedený vek ... ťažko sa k tomu vysloviť...