Otázka je co myslíš sex.. Honenie, fajka či kompletka... Aj kľudne o 30 mladšiu ak spĺňa všetko čo je zákonné a nesmrdi pedofiliou
z akeho dovodu by nemalo byt?
take su najlepsie a dobre to vies cize ziadna dilema len si sa chcel pochvalit ;)
Samozrejme... Nič lepšie si si nemohol želať
tak to je fajn citat, ze mas moralne zasady. Mna od 12 rokov obtazovali chlapi, co mi mohli byt otcami, alebo dedkovci. Nechutne. A nikdy to neprestalo...Tvoj prispevok je z roku 2017, tak uz vies... Len z toho prispevku nie je jasne, ci ta aj ona chcela. Alebo len ty si mal zalusk, a pred sebou tazive svedomie ? ....Kazdopadne, ak je obojstranna pritazlivost, nie su prekazky ( neplnoletost; ochabnutost ), NIE JE CO RIESIT ;))))
Tak potom nevahaj a smelo do nej. Nezabudni na fotodokumentaciu - radi sa pozrieme.
A nemaj obavy. Je plnoleta, takze mozne dosledky nie su vyssie ako u tvojej rovesnicky. Vacsiu obavu by som mal u baby po 30tke. Tam uz niekedy zacinaju tikat hodiny.
A neurob nam skusenejsim hanbu.
A nemaj obavy. Je plnoleta, takze mozne dosledky nie su vyssie ako u tvojej rovesnicky. Vacsiu obavu by som mal u baby po 30tke. Tam uz niekedy zacinaju tikat hodiny.
A neurob nam skusenejsim hanbu.
tak ju pretiahni a nevypisujaj keby 19 mala

20ka
Je vhodné mať sex zo zenou o 25 rokov mladsou