Inteligence muži vs. ženy

Inteligence muži vs. ženy

Dostala se mi do rukou jako dlouholetému členovi ročenka Mensy. Tak jsem se po obědě v kantýně začetl a zjistil jsem na straně 34 zajímavou informaci, že v průměru jsou muži inteligentnější než ženy. Kdo uhádne, proč tomu tak je?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Přesně moje řeč. Když si čtu tvoje příspěvky, klesá mi IQ dvakrát rychleji, než když se dívám na spongeboba v maďarštině.
Piš víc a víc. Když mu tak klesá IQ, samo o sobě už asi hodně nízké, tak se třeba dostane do fáze,kdy nepozná telefon ani PC a nebude tušit na co to je a konečně dá pokoj. *1*
Tvl tenhle nápad je úplně geniální *22* 👍
Gratuluju k pokroku od "používat furt to samý dokola" k "zopakovat hlášku hned pod příspěvkem, kde zazněla". Doufám, že ses u toho moc nezapotil, muselo to dát strašný práce udělat takovej životní posun *14*
1) otázkou je, jestli se tu najde taková kapacita, která by to vyšetření zvládla *385*

2) on přece vyšetření nepotřebuje, protože nemá psychický problémy, to všichni ostatní je mají a ještě navíc to jsou kokoti a dementi *159*
Ten jich nakonec bude mít víc, než severokorejskej veterán 😁
To už by se dostal na hodně tenkej led, páč Kim Čong Buřt si to líbit nenechá 🤔
Pro mě třeba jo, protože tady je to jeden z mála, kterýho můžu natrhnout i s mým IQ nepřesahující průměrnou listopadovou teplotu. Pak bych byl na řadě já a Méďa Béďa by se stal ze mě. *385*
Pouštíš se na tenkej led. Nezapomeň, že má na uchu právníka ... ☝️

amateri.com/cs/forum/27263/myta-nemyta#comment285405
Hele a už ti někdo řekl,že co není,to nemůže klesat?
Ne, že bych byla zastáncem oživování starých vláken, ale narazila jsem na vtip, který se sem vyloženě hodí:

V nemocnici, kde leží smrtelně nemocný, se shromáždí příbuzenstvo v čekárně.
Konečně k nim přistoupí ošetřující lékař, vypadá unavený a zarmouceně hovoří:
„Obávám se, že mám pro Vás zlou zprávu. Jedinou nadějí pro Vašeho milovaného je transplantace mozku. Je to riskantní operace a podle nové zdravotnické reformy budete muset za nový mozek zaplatit.“
Po prvém šoku se konečně jeden z příbuzenstva zeptá: “No a kolik takový mozek stojí?“
„500 000 Kč mozek mužský a 20 000 Kč mozek ženský.“
Nastává trapná situace. Muži v místnosti zadržují úšklebky a snaží se vyhnout ženským pohledům. Jeden muž nedokáže ovládnout zvědavost a zeptá se:
„A proč stojí mužský mozek 25x víc?“
Lékař se shovívavě usměje té nevinné otázce a povídá: „To jsou už běžné tržní ceny. Cena ženských mozků je nižší, protože na rozdíl od mužských byly používané.“
Kdysi se ptal Roman Šmucler v pořadu Tabu hosta:

"Jjaké to bylo, když Vás předělávali na ženu?"
"No, když mi uřezávali ptáka a koule, tak to jen lehce štípalo. Při modelování prsou jsem zase cítil jen takové šimrání a dloubání. Ale ta neskutečná bolest, když mi brali půlku mozku, to si ani neumíte představit!"
Chápu, bylo nutno odebrat přesně tu přebytečnou část mozku, která myslí jen na sex... A když se odhodí přebytečná zátěž, tak tím získáme vyšší výkon *4*
Logicky je to tedy naprosto v pořádku.
V zásadě máš pravdu, jen si dovolím poupravit termíny. Sada SUBTESTŮ v rámci jednoho TESTU se neliší pro muže a ženy, tzn. všichni vyplňují totéž (testy se mezi sebou nemíchají, pokud je nemáš pro cílenou diagnostiku, třeba ADHD...ale z toho už potom nevyvozuješ IQ). Ale výsledky se porovnávají v rámci věkově a pohlavně homogenní skupiny, tzn. nemůžu použít normy pro padesátileté muže na výsledky dvacetileté ženy. Pohlavně nediferencují jen nestandardizované testy (a pak je otázkou, co a jak kvalitně tedy vlastně měří).
zlobivy1980
zlobivy1980 Inattivo 5 anno fa
Nešplhej. Buď v klidu. Nedostaneš. *6*
zlobivy1980
zlobivy1980 Inattivo 5 anno fa
Ženy jsou stejně inteligentni jako muži jen prostě funguji na jinem systemu než muži *244*

https://shorturl.at/kIKXZ
pardon link nefunguje tak znova a lepe *413*

https://ibb.co/LggGJSv
Vážený pane JosefViskocil,
stále čekám na upřesnění, ve kterém čísle to bylo, bohužel jste nereagoval ani na moje soukromé zprávy, ptám se tedy veřejně ve fóru...
Děkuji za odpověď.
Srdečně zdraví dlouholetá členka Mensy...

Inteligence se nerozlišuje pohlavím, ale jedincem,
Dobrý den,
ráda bych věděla, o kterou "ročenku" jde. Na adrese:
http://casopis.mensa.cz/o_casopisu/stazeni_casopisu_mensa.html
jsou všechna čísla mensovního časopisu ke stažení (nejen pro členy) a výroční číslo je vždy prosincové. V prosinci 2017 na straně 34 jsou jen fotografie z akcí Mensy, ale vůbec žádný článek. V prosinci 2016 jsou články o mensovních akcích, ale žádný článek o inteligenci mužů a žen. Tak že by ještě straší číslo nebo nějaká verze zahraniční Mensy? Uvítám bližší informaci.
V každém případě mě spíše zaujala zmínka o článku, že "Děti dědí inteligenci po své matce, nikoli po otci" (viz. číslo 12/2017, strana 7, cca uprostřed stránky).
Takže všichni pánové, co chtějí machrovat, by se měli zamyslet, po kom to mají...
Tak a je to venku. Je-li dítko hloupoučke, má to po matce. Ale je-li génius, má to po otci. *3*
Moc hezky napsáno. *404* *15* To se vidí málokdy
Protože v době průzkumu byla většina žen na mateřský.
Možná prostě proto, že chlapi mají o něco větší mozek. Jenže je jim to k ničemu, když většinu času myslí ptákem.
Ajmy50
Ajmy50 Inattivo 4 anno fa
.... a čím myslela Němcová?..........
... a co teprve taková Marie Majerová... *22*