Wellness Žilina a okolie

Poznáte nejaký dobrý wellness v okolí Žiliny

poznate nejaky dobry wellness v okoli Ziliny kam sa oplati chodit??
Ide niekto do wellnessu zajtra v ZILINE alebo okoli??
Niekto zajtra sauna o 11? Správa
super je to vo wellnes hoteli Horal, kúsok za Makovom, potom Rozsutec Vrátna a taký maličký je aj v Bytči - parná a fínska sauna, malý bazénik, dá sa to :)
Hotel Rozsutec aj Bytču sme už navštívili, čo poviete ale na ten Horal za Makovom? Boli ste spokojný? Dodržiavajú sa zásady saunovania? Myslim bez plaviek a v pare bez plachty...
Skuste aj Hotel Lanterna vo Velkych Karloviciach. Po 17.00 iba bez plaviek do Wellnessu. Super atmosfera. http://www.lanterna.cz/l-spa/l-spa-relaxacni-centrum.aspx
tam som ešte nebol, mne maximálne vyhovuje Horal, až na tú cenu, je to dosť drahé,
ale začal som chodiť pravidelne v Bytči a aj to stačí na relax
Horal je geniálny. Nadherne prostredie,super bazén a wellnes tiež. Sauny sú prísne bezplavkove. Plachty podľa uváženia. Vie tam byt ale niekedy dosť veľa ľudí. Ale zase sa tam toho dá vidieť dosť veľa :) v Bytči je tiež super. Take malinké,intímne. Dá sa tam toho vidieť dosť veľa a chodí tam veľa mladých :) no horšie je, keď sa tam náhodou objaví až nič veľa chlapov naraz. Ale inak super.
tam som bol mnohokrát, je to prísne bezplavkové,ale plachty používajú ako chcú. Kto chce byť nahý, ten si ju nedá, takže občas aj v parnej ju majú
Villa necas urcite. Boli sme tam na pobyte a parada. Vo wellnesse sukromie, nikde ani noha. Kupanie bez plaviek...az pokial neprisli dalsi navstevnici
A potom ste si ich museli dať?
Villa necas je super,ale aj Magnus je fajn.
Villa necas je privatny wellness alebo verejny, vyzera byt celkom maly na verejny :-)
Za peníze v Praze dům :) Pôvodne to malo buť len pre ubytovaných hostí...ale kto to pozná vie :) Málo muziky za veľa peňazí :) Takže kto má hlbšie do vrecka tam nepôjde a ten mini wellnessík stojí trošku peňazí na prevádzku :) takže tak...
kde sa to nachadza a ako sa vola?
Keď tam som tak bežne nahý. Veď pre tých 6 metrov sa neoplatí naťahovať plavky....