Sex po probuzeni

Ahoj, otazka pro muze....

Ahoj, otazka pro muze...mate radi kdyz vam zena udela oralek hned po probuzeni?
Wauuuuu no jistě že ano není nic lepšího akorad už mi to rok žádná nedělá😭😭😭
Ano mě se to líbí a já rád probouzím lízání mušličky😉
Ano to je to nejlepší co může být a pak krásné nasedne
Určitě ano, ovšem nemá kdo, by si ho vložil do úst
SmartFeather
SmartFeather Inattivo 2 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj,to je nejlepší způsob probuzení.
Tak samozřejmě že ano, pěknej raní sex,kdo by to neměl rád.
neni to spatne, ale ja mam radeji sexik uprosted noci...oba rozespaly a je to takove spontalni...
Jo to jasné to je nej hezčí probuzeni
já jo, protože když se probudím, většinou stáváme dva. Už mě několikrát žena vzbudila s ocasem v puse. *92*
Kdybys nebyl hlupákem,nebyl by jsi medvědem.
Orlen1
Orlen1 Inattivo 4 anno fa
Přesně tak. Jenže moje žena nikdy s tim sama nezačne ☹️.
Jo tak je to pěkný probuzení když se vzbudite a žena ho má pěkně v puse,to si ji pěkně otočím a vilizu jí kundicku a to je jen začátek.
Je nekdo kdo odpovi ze ne?!?!
Nejlepsi po ranu..
ano je :* ale jak ktera to udělá =(
Ahoj, mám to rád po probuzení ale dostává se toho malo
Ahoj tak dnes v 5 a oralek do konceee. Super
Ano. Ještě více raději mám, když mně udělá smažené vajíčka se škvarkama.
Peklo123
Peklo123 Inattivo 6 anno fa
Po probuzení?Já bych si ho nechal vykourit ještě ve spánku.
Ahoj já to miliju. kubela444ggggggggggg
Ano po ránu je to nejlepší a ještě když ti ho žena kouří a tý ještě spíš...každý den stávat z tvrdým a kdybych tak stával a ne nem už rajtovala nebo dělala orál každý den byl bych nejšťastnější chlap na světě
Jo a hlavně rád píchám po ránu po kalbe
Jasně že jo aspoň za mě ale moje to dělá nerada
Ještě lepší je když tě tím orálem probudí*4*
Sice odpověď trochu pozdě ale musím reagovat... po ránu to je super pokud jsem večer předtím moc nepil.. Když si musím odskočit tak už to není ono *3**3*
Víc než po ránu to mam rada když se jeden z nás vzbudí s chutí někdy během noci a toho druhého vzbudí oralkem.
My se taky probouzíme někdy večer, spíše tedy já, párkrát jsem se probudil s rukou v jejím klíně a vždy mě to nějak vezme :D někdy se mi prostě o tom i zdá a ten sen projeví do skutečnosti :P :D
DigDag
DigDag Inattivo 6 anno fa
Rád bych to zažil, ale mi se chce po probuzení na záchod, takže by měla v puse místo smetanky do kávy něco jiného
Mě se to moc líbí, miluji to, ale stává se to málo..
To by bylo celkem fajn probuzení. Dokonce bych to bral jako budík .
Po ranu je to nejlepsi a zvlast kdyz te tim zena probouzi*3*
Jasně že jo... ale jen když to není pracovní den kdy se člověk snaží naspat co to dá do posledních vteřin :-)))
Není nic lepšího než se vzbudit dřív než partner a vzít si ho do pusinky a vidět jak roste (pokud teda už nestojí :) ). Sex po ránu je skvělej, a je jedno jestli jen orálek nebo všechno...
Ano u nás je to stejné.Člověk má hned mnohem lepší den*2*
mám ale moje přítelkyně nikdy nic takového bohužel neudělá protože na to není :-/
Sex po ránu je krásné zpestření.
Někdo možná nechce protože potřebuje na záchod, necítí se čistý... Ale většinou nechcete vy, protože spíte déle, nemáte vyčištěné zuby, máte hlad,... *22*
No vlastně proč ne? Mám rád oboustranný, takže nezůstávám nic dlužen. Občas je problém s ranní močí, ale pouze u mě. Manželka občas ráda uklidí deštík do mě *4*
Určitě ano, a nejen ráno....příjemná relaxace kdykoli je nálada na sex
To má rád snad každý::))). Já tedy určitě
Já bych byl za takové probuzení šťastný horší je že pak bych chtěl lizat a hrát si i já a toho času moc ráno není 😉
Občas to je náhodou sranda, když mě slečna vzbudila příjemným kouřením udělala mě a poslala mě do práce a ať se těším na večer... To napětí přes den je fajn...
Souhlasím.. není lepší věc, než ráno uklidnit tvrdé probuzení v teplé a vlhké dírce.
Po probuzení orálek je boží a zakončením sexu.
Ahoj.Po probuzení je to krása.Cítit jak ho hezky pomalu nasává....to pak musím použít jazyk a máme skvělé ráno oba.
Probouzet sexem je to nejlepší co může být. Je jedno jestli orálním či klasikou.
lepi budicek si neviem ani predstavit ... :)
Ani nevím proč, ale po přečtení této diskuze mi to celé připomíná Škopkovic nesmrtelnou hlášku....Ježiši, to je smrad....smrděj ti nohy....jdi si ho umejt....(spisovně to tak dobře nezní, tak snad tedy gramatici prominou *3**3**3* )
Je asi spíše normální, že se chlap budí s tvrdým každé ráno. Já teda jo
To je jak která, některá je voňavá a chutná i po ránu, jiná ani po koupeli.
Když jsme s přítelkyní začali chodit, kolikrát jsme se třeba v noci vzbudili a začali souložit :) Ale orál hned po ránu nevim... leda po ranní sprše, to samozřejmě jo :)
Naprosto jak z jiné dimenze neni na ranii oralek :)
My se rano z 95% ani nepotkame, takze to nejde. A kdyz uz, tak az po ranni hygiene a wc, nedokazu si to predstavit s plnym mocakem a “svezim” dechem
Proč jen oralek? Sex po probuzení je super.
Hlavně má tu výhodu, že máš jistotu, že ten den si zcela jistě první *2*

S bývalkou sem měl roky sex pravidelne každé ráno. Ihned po probuzení.
Bylo to super.

Bohužel těchto žen je velmi málo.
Pokud je to probuzení něžným laskáním tak určitě ano.
Setkala jste se snad se špatnou reakcí nebo negativním názorem? *3*
No mozna se budes divit ale jo....pry je mu to po probuzeni neprijemne. Tak teda nevim no
Nechápu jak se to někomu může být nepříjemné . V životě by to ne odmítl
Můžu pro to mít pochopení, ale naproto tomu nerozumím, protože toh chce KAŽDÝ muž a ŽÁDNÁ žena to nedělá :-))
KAŽDÝ to fakt nechce. Ex na sex nebyl. Vubec
To moje první žena se mě moc neptala,ráno jen odhodila deku a nasedla si. Probudil jsem se a měl ho v ní až po koule. Bylo to super
Tak to je divný že to nechce.Ja pořád.
Nevěřím že existuje muž který není na sex. Ten sex nechtěl asi z jiného důvodu a ne protože není na SEX.
Pokud někdo není na sex,tak se to dá pochopit u ženské. Ale ne u chlapa.
by ses divil kolik takových mužů je
To jako fakt ? Já se setkal jen se ženami . A když to bylo víc než chtěli oni tak sem byl zvrhlej 😃
Take jsem měla takového, pořád byl unavený.
Ahoj, tak to mám doma teď, je pořád unavená a sex žádný ☹️. Předpokládám, že jsi ho vyměnila?
Od které.. Neznám lepší ráno, než nadrženou pičku co mi cucá špičku.