Ahoj, niekto do welness placidus?
Kto sa chystá budúci víkend do Placidus?
Ahojte. My radi prideme..napisete sukromnu spravu?
Dnes s manželkou budeme od 17h v placidus bude tam nejaký pár alebo žena ?
Niekto kto vie ísť aj utorku od 13 - 15tej? Sme milenecký pár
My sa chystáme v sobotu od 17.30 do placidus s partnerkou
Placidus:- tak celkom OK welness , fájn sauny -až nato,že teraz už nie celkom fungujú presýpacie hodiny.../ v podobnom zariadení je to potrebné ! /Veľmi!-veľmi nebezpečný vstup do virivky - dostaň sa tam ako zvládneš = nezodpovednosť projektanta...niekedy dávnejšie bolo cítiť Eukalyptový závan, spray-vôňu teraz už rok nič a terajšia cena-chápem, energie sú drahé...ale 20€/osobu by stačilo...hoci obsadenosť je najmä záver týždňa:- treba skúsiť-
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Par14618 pridte niekedy na masaz
Vie niekto poradiť či zvykne byť veľa ľudí cez víkend? S manzelkou by sme uvítali menej ľudí či sa teda máme vybrať radšej skôr cez pracovný týždeň.
Vďaka za odpoveď.
Tak skúsime s mojou zrejme naplanovat navstevu ešte do konca tohto týždňa alebo možno skôr v budúcom mimo víkendu.
Tak skúsime s mojou zrejme naplanovat navstevu ešte do konca tohto týždňa alebo možno skôr v budúcom mimo víkendu.
My ideme v sobotu 21. Januára. Už sa tešíme na saunovy večer, hlavné na ceremoniál, vedia to pekné roztočiť, hlavné v permone,kde sme mali možnosť zažiť ceremoniál v ich podaní. Sme radi že prídu tentokrát oni bližšie k nám,do Prešova
cauko bol som tam dnes s kamarátom super wellness , vo výrivke sme super pokecali z jednou úžasnou ženou ktorá vôbec nebola hambliva , paćilo sa mi že nebolo tam veľa ludi a hlavne to že kazdy dodržiaval predpisi , v parnej saune nahy , bazen nahy , bolo fajn ak nieaka žena alebo parik pôjde sa rozhodne isť na Wellness nech dá echo , urobím spoločnosť
Tam súper a dá sa všeličo zážit.
Ja z manželkou áno stále tam máme sex.
No my sme boli pred par mesiacmi ,plus s nami este jeden dlhorocny kamaratsky par z amaterov z PO,ale kde tam sexovat netusim, ludi nadrbanych vsade neskutocne, sukromie minimalne uz aj na pokec o prasacinkach, je to pre nas obycajne preplnene wellness, na sukacku atd skor sukromne wellness🤷♂️
Niekto čo tam dnes vecer bude?
Nikto neprišiel. Aspoň sme boli sami
No to znie úplne že dobre už by som sa aj dostavil a užil si saunu ;)

PLACIDUS PREŠOV
Saunawelnes