PLACIDUS PREŠOV

Saunawelnes

Ahoj Pozná niekto v Prešove Placidus welnes zariadenie? Bol am už niekto ? prosím koment alebo správu.
Ahoj, niekto do welness placidus?
Ahoj....nájdem ženu...párik do Placidusu?
Placidus niekto budúci týždeň stredu štvrtok nechystá sa dajaký pár alebo žena ? 😊
Ahoj chodieva tam niekto? Pokec
Kto sa chystá budúci víkend do Placidus?
Ahoj . Budeme tam v sobotu od 16 pridá sa par ?
Ahojte. My radi prideme..napisete sukromnu spravu?
Dnes s manželkou budeme od 17h v placidus bude tam nejaký pár alebo žena ?
Nejaký par čo sa chystá v sobotu?
Niekto kto vie ísť aj utorku od 13 - 15tej? Sme milenecký pár
zatvorené rekonštrukcia -myslím do septembra
My sa chystáme v sobotu od 17.30 do placidus s partnerkou
Chystá sa niekto v túto sobotu do Placidusu?
Pridá sa niekto?
Zajtra okolo 17:00 idem na wellnes do placidusu prida sa nejaka sympaticka baba ktora sa moc nehambi ? :D *63*
Placidus:- tak celkom OK welness , fájn sauny -až nato,že teraz už nie celkom fungujú presýpacie hodiny.../ v podobnom zariadení je to potrebné ! /Veľmi!-veľmi nebezpečný vstup do virivky - dostaň sa tam ako zvládneš = nezodpovednosť projektanta...niekedy dávnejšie bolo cítiť Eukalyptový závan, spray-vôňu teraz už rok nič a terajšia cena-chápem, energie sú drahé...ale 20€/osobu by stačilo...hoci obsadenosť je najmä záver týždňa:- treba skúsiť-
Čaute niekto počas sviatkov sa chysta tam? Aky čas odporúčate isť ? Chceli by sme vyskúšať
Ale placidus je aj tak najlepší...super sauny a pekne prostredie
Ahojte. Dnes niekto do placidusu o 17-17:30?
Budúci týždeň stredu dajaký pár ?
Placidus v stredu ? Pridá sa pár alebo žienka ?
Ahojtee. Dnes nejaky parik alebo zienka do placidusu okolo 17?? Zoznamit sa, pokecať🙂
Ahojte, dnes cca o 18 placidus? Parik alebo žena?🙂
Niekto začiatkom mája utorok v stredu večer ?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ide niekto vo Stvrtok? som sam muz a nerad posobim ako chlipnik dajaky
Popripade som ochotny aj novu kamaratku pozvat ak tak alebo kamaradsky par normalny ;)
Kto bol dnes ? S kým som sa videl ?
chodieva tam vela ludi? kedze si bol dneska vies povedat. hladam klud a pohodu chcel som ist zajtra no nestiham asi to necham na piatok
Ahojte...chysta sa tam niekto zajtra vecer???
Ahoj mate naplanovane len sobotu ak sa dohodneme niekedy inokedy rad sa pridam na pokec…
Ahojte, nejaka žena alebo parik so mnou a partnerkou po 20.4.do Placidusu?
My sme boli asi pred 3 týždňami a bolo super, určite ešte pôjdeme. Dajte vedieť nejaké pariky a dohodneme spoločný večer:) sme priamo z PO čiže hocikedy môžeme.
Zajtra welness Valentín je kto sa pridá.
Chystá sa niekto v stredu na večer ?
Vie niekto poradiť či zvykne byť veľa ľudí cez víkend? S manzelkou by sme uvítali menej ľudí či sa teda máme vybrať radšej skôr cez pracovný týždeň.
Vďaka za odpoveď.
Tak skúsime s mojou zrejme naplanovat navstevu ešte do konca tohto týždňa alebo možno skôr v budúcom mimo víkendu.
Ahojte kto by siel muzi zeny par tento tyzden. Prisposobim sa
Ahoj, myslíš ženy alebo chlapi, či to je jedno?
My ideme v sobotu 21. Januára. Už sa tešíme na saunovy večer, hlavné na ceremoniál, vedia to pekné roztočiť, hlavné v permone,kde sme mali možnosť zažiť ceremoniál v ich podaní. Sme radi že prídu tentokrát oni bližšie k nám,do Prešova
Mam zaujem viem prist, mam rad nahotu
cauko bol som tam dnes s kamarátom super wellness , vo výrivke sme super pokecali z jednou úžasnou ženou ktorá vôbec nebola hambliva , paćilo sa mi že nebolo tam veľa ludi a hlavne to že kazdy dodržiaval predpisi , v parnej saune nahy , bazen nahy , bolo fajn ak nieaka žena alebo parik pôjde sa rozhodne isť na Wellness nech dá echo , urobím spoločnosť
Pozrel som si to na webe vyzerá to pekne čisto a intímne. Určite to skúsim
Už si to skúsil? Ako bolo? Dá sa to objednať aj na určitý čas len pre pár napr.?
Tam súper a dá sa všeličo zážit.
v placiduse je to super kedy tam chidíte
Je tam super....radi tam chodime s manzelkou
Aj ste tam niekde dali sexik? spolu slebo s inými
Ja z manželkou áno stále tam máme sex.
No my sme boli pred par mesiacmi ,plus s nami este jeden dlhorocny kamaratsky par z amaterov z PO,ale kde tam sexovat netusim, ludi nadrbanych vsade neskutocne, sukromie minimalne uz aj na pokec o prasacinkach, je to pre nas obycajne preplnene wellness, na sukacku atd skor sukromne wellness🤷‍♂️
caukoo, my tam budeme zajtra s manzlekou , tip kde sa da pekne zasexovat
Niekto budúci týždeň utorok ?? Cca od 17-20:00?
Kto dnes bol? S kým som sa videl?
kludne mozeme nieco podniknut..
Ahojte, chystá sa niekto dnes prípadne v stredu?
kedy sa tam kto chystá??nikto nič?
Rafi102 iba zavádza a klame.Vôbec nie je dôveryhodný...
To sme v BB... 😜......................
ktorý par...žena bude v sobotu na wellnese??mame chuť s manželkou ....píšte...
Nikto neprišiel. Aspoň sme boli sami
Ku komu sa mozem pridat?*4* Saunova sezona zacina tak by som rad isiel s niekym oddychnut a pokecat:)
Ja pojdem ale asi teraz bez ženy.
Ja tam pôjdem asi dnes s manzelkou. Trochu sa vyhriat*24*
Najlepší wellnes kde sme boli s manzelkou.
V sobotu podvečer sa tam chystáme. Bude tam niekto?
zdar,ako to tam funguje ked sa clovek chce trochu pohrat?kde? v saune,ci?
Ahojte ide nejaký pár alebo žena vo štvrtok večer a mohol by som sa pridať? Posta
No to znie úplne že dobre už by som sa aj dostavil a užil si saunu ;)
Ano boli sme tam a je to tam super ,*114* Radi by sme si to zopakovali a kludne aj s nejakým párikom najlepšie s manželským . *52*
Kde to je radi by sme tam zasli ak by sa pridal aj neaki podobny par na spolocne chvile niekde v saune neboli by sme proti *92**362**75**359**400*
Placidus je v Ruskej
Kontakt. 0910 680 211. AdresaRuská Nová Ves 254. GPS súradnice48°58'24.6087115" N 21°19'35.6946087" E. Email info@placidus.sk
Ahojte... V sobotu by sme tam chceli ísť s manželkou... Ktorý pár alebo žena sa popozerať.. Možno pridá?
ahojte chodí tam niekto v konkrétnu dobu? radi sa pridáme
Keď je to ešte aktuálne my by sme zašli.
Placidus je velmi fajn, prijemny a usluzny personal. Čisto, pokoj idealne nie len na relax ale aj malinke blbnutie ;). Rozumny (spravne mentalne nastaveny) a pekny parik na obcasne spolocne saunovanie a pokec by padol vhod. Krasny a pokojny den Vam prajeme
Je to velmi prijemny wellness, rad tam idem z casu na cas zrelaxovat. Cistota, dobry pristup a ochota majitelov. Je tam ozaj super. A ako pises, kazdy sa rad pozrie, no je to o tej rozumnej miere, nie o dotieravom sledovani.
Par alebo zrela zena do sauny komu mozem robit spolocnost
Veľmi útulne to tam majú zariadené, len málokedy je tam veľa ľudí, je tam čisto a nie rušno. Fakt na úrovni.
Co je to za welnes a kde nepocul aom otom
také ľahké - google vie všetko
- je tam príjemne, skôr "rodinné" prostredie. Nie je to moc veľké, ale fajn. Vadilo nám studené relaxačné jazierko, no cez leto pri opaľovani je super. Odporúčame - lepšie vo dvojici.
Ahoj neviete mi povedať ako to tam teraz funguje ? Či sú otvorený ? Ďakujem