Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jak tady čtu, diskuse nemá "vítěze" každý člověk má jiný vkus a tím i názor, každému se líbí něco jiného. Určitě nemá význam se vzájemně urážet pro odlišný pohled. Čtu to tady proto, abych mohla porovnat svoje názory s vašimi. Ne proto, abych četla urážky. Za mě : souhlas s Trichophilia "dle nálady a zkusit všechny varianty". A hlavně to musí člověka bavit.
Ano, je to věc názoru. Mě prostě zarostlá kundička vzrušuje nejvíce a při lízání extrémě, je to prostě takové živočišné... když jí lížu, tak mi v něm pulzuje k prasknutí vzrušením...(jak krásně to ta příroda propojila)
Vyžadoval jsem to po ní já ať se nechá zarůst a teď mi říká, že kdyby věděla, že jí budu lízat tak často, tak se přestala holit už dávno
Vyžadoval jsem to po ní já ať se nechá zarůst a teď mi říká, že kdyby věděla, že jí budu lízat tak často, tak se přestala holit už dávno
Civilizované holení...,holení jako stupeň civilizovanosti...

To jsou argumenty.... (ještě že jsem těžce necivilizovaná
)
Na chlupatém mužském těle vyholené jen přirození...to může být dobré tak na cvičení lukostřelby...ale pokud je takto civilizované tak je vše v pořádku....
Jen vy muži máte postupně s větší a větší civilizovaností poněkud problémy...spermie spí.. nebo jsou pomalé....,od 35 problémy s erekcí...do toho nervy a stres z ničeho....od 25 vlasy už nerostou...a k tomu nízká hladina testosteronu...
Pokud se někomu nepostaví, když by měl pomilovat ženu s ochlupením....,tak bude chyba asi jinde...nežli v tom kožíšku...pán bude asi hodně zahleděn do sebe... a svého přirození...
Mě osobně je jedno jestli se někdo dole holí nebo ne...Pokud se budu chtít s někým pomilovat určitě nebudu řešit co má mezi nohama...zdali ochlupení nebo terč...tak nějak to normálně myslícímu člověku musí být v podstatě jedno....
Jsem jenom zvědavá co se bude dít, až se za pár let móda přetočí a ženy se přestanou holit...to bude zvadlých ocasů...
To jsou argumenty.... (ještě že jsem těžce necivilizovaná
Na chlupatém mužském těle vyholené jen přirození...to může být dobré tak na cvičení lukostřelby...ale pokud je takto civilizované tak je vše v pořádku....
Jen vy muži máte postupně s větší a větší civilizovaností poněkud problémy...spermie spí.. nebo jsou pomalé....,od 35 problémy s erekcí...do toho nervy a stres z ničeho....od 25 vlasy už nerostou...a k tomu nízká hladina testosteronu...
Pokud se někomu nepostaví, když by měl pomilovat ženu s ochlupením....,tak bude chyba asi jinde...nežli v tom kožíšku...pán bude asi hodně zahleděn do sebe... a svého přirození...
Mě osobně je jedno jestli se někdo dole holí nebo ne...Pokud se budu chtít s někým pomilovat určitě nebudu řešit co má mezi nohama...zdali ochlupení nebo terč...tak nějak to normálně myslícímu člověku musí být v podstatě jedno....
Jsem jenom zvědavá co se bude dít, až se za pár let móda přetočí a ženy se přestanou holit...to bude zvadlých ocasů...
Mno,jsem z té starší generace a tak je pro mne přijatelnější žena ,co má hezký kožíšek.Nějak těm vyholeným nemůžu přijít na chuť.Zkusil jsem to a po chvilce se mi ten malej ferda začal nějak schovávat,nějak se asi začal bát ,že je to nezletilé ...Prostě to k ženské patří ať si kdo chce říká. Ten kontakt s chloupky je vzrušivější než to klouzání po holé kůži.A hygiena? Kdo je prasátko ,tak mu ani vyholení nepomůže A orál že máš chlupy v puse? Kdo je šikovný a umí to, tak mu to vůbec nevadí ,aspoň pro mne je to přitažlivější a to nejsem žádný prasák.....
Tohle je stejné jako benzín vs nafta. Každé má své pro a proti. Nelze plošně označit co je lepší.
Já dříve vyhledával zarostlé ženy, pak bylo období kdy mi vadil i chloupek, teď se jako většina zralých chlapů vracím k přírodnímu ochlupení. Jen tedy u žen, ne u sebe. Ale už nejsem tak nekompromisní, na tom ochlupení netrvám. Jen to takové plus, takový bonus.
Každý si sám vybere, co chce....
Já dříve vyhledával zarostlé ženy, pak bylo období kdy mi vadil i chloupek, teď se jako většina zralých chlapů vracím k přírodnímu ochlupení. Jen tedy u žen, ne u sebe. Ale už nejsem tak nekompromisní, na tom ochlupení netrvám. Jen to takové plus, takový bonus.
Každý si sám vybere, co chce....
Bavíme-li se o osobácích, tak od nafty řada automobilek upouští, nafta je out.
Teď ještě jestli nafta = bobr a benzín = civilizované holení. Jestli to někdo vidí obráceně, tak potěškoště.
Pak jsou tu ještě hybridy, vodík, elektřina. To můžou být ty čárky, ornamenty atp.
Asi jsem už taky zralý, zásadně ale preferuji holení.
Teď ještě jestli nafta = bobr a benzín = civilizované holení. Jestli to někdo vidí obráceně, tak potěškoště.
Pak jsou tu ještě hybridy, vodík, elektřina. To můžou být ty čárky, ornamenty atp.
Asi jsem už taky zralý, zásadně ale preferuji holení.
No, nedá mi to pár slov nenapsat....asi to je tím, že jsem s kožíškem....
Názorů jsem si tu přečetla už opravdu hodně...i včetně vzkazů...
Osobně si myslím, že tvrdí zastánci holení chlupatou nikdy nezažili...soudě dle některých bludů co píší.
Co se týče orálu, tak při troše šikovnosti muže, chloupky vůbec nevadí...ovšem pokud to nějaký muž provádí...jak když bernardýn blíže ledovou kostku tak pak mu to může vadit a jí taky...a světe div se kupodivu uvnitř žádné chloupky nejsou...
A s hygienou to je doslova parodie....Pokud si muž myslí, že se dole oholí a je vše ok...včetně hygieny tak je na velkém omylu...dá si za den pět piv.. zapije kofolou atd...a bude páchnout jak vepřín ještě za dva dny...
Z mé zkušenosti i ti co mají rádi oholené, tak byli z mého kožíšku překvapeni a řekla bych že mile...
Názorů jsem si tu přečetla už opravdu hodně...i včetně vzkazů...
Osobně si myslím, že tvrdí zastánci holení chlupatou nikdy nezažili...soudě dle některých bludů co píší.
Co se týče orálu, tak při troše šikovnosti muže, chloupky vůbec nevadí...ovšem pokud to nějaký muž provádí...jak když bernardýn blíže ledovou kostku tak pak mu to může vadit a jí taky...a světe div se kupodivu uvnitř žádné chloupky nejsou...
A s hygienou to je doslova parodie....Pokud si muž myslí, že se dole oholí a je vše ok...včetně hygieny tak je na velkém omylu...dá si za den pět piv.. zapije kofolou atd...a bude páchnout jak vepřín ještě za dva dny...
Z mé zkušenosti i ti co mají rádi oholené, tak byli z mého kožíšku překvapeni a řekla bych že mile...
Ahoj. No kožíšek je teď znovu v kurzu, ale ne každému se líbí. Myslím, že je pouze na samotné ženě, jaký druh úpravy zvolí. Pokud je muž spokojen, s celkovou její vyzáží a vzrušení se dostaví při každém pohledu na ni, tak si nemyslím, že je podstatné, jakou úpravu přirození zvolila. Pouze můj názor.
Když jsou oba vyholení - za mě depilovaný - tak kontakt je několikanásobně intenzivnější, navozuje daleko silnější pocit splinutí... A podobné to je i při orálním či manuálním dráždění, pohladkých pyscích klouže jazyk zcela odlišně jak na chlupatý, stejně tak prst. I na pohled se výrazně liší u depilované je lépe patrné vzrušení projevené zduřením pysků a lze pozorovat i ty nejjemnější postupné proměny. stejně tak postříkaná hladká vypadá úúplnbě jinak než zarostlá. A je zde i v tý hygieně ozdíl - ti co zkoušeli sex v přírodě apod. a nenosí si s sebou přenosnou koupelnu tak určitě vědí - chlupatá po sexu - postříkaná dalších pár hodinách například chůze či bobytu v přírodě vypadá jinak než hladká, stejně tak i u kluka... A další docela výrazný rozdíl při měsíčkách - když je holka celý den v práci na vložkách tak se rozdíl pozná... Tím netvrdím, že je jedno lepší než druhý... Jen to, že je mnoho důvodů pro preferenci jedný z těch variant....h . Je to asi podobný jako líbat a lízat tvář s plnovousem a nebo do hladka oholenou... Zkrátka to je podstatně jiný a proto ty co bere houští a, drbání, tahání a pohled na ten naturismus je vzrušuje nedocení výše popsané a zas naopak...
Jak píšu 17.3.2018 17:36, chlupatou jsem zažil a již nikdy více. I pokud tady prohlížím galerie, tak se mi prostě bobr nelíbí. Ano, chlupy nejsou vevnitř, ale v okolí ano. Při orálním sexu se nevěnuji jen vnitřku, ale i okolí.
Je fakt, že asi když je někdo hooodně nadrženej, vleze na cokoliv, když to přeženu, tak třeba i na ovci a nějaké chlupy / srst mu vadit nebudou.
Co jsem se kdy ptal, tak ženy vždy dávaly přednost holení jak u sebe (včetně noh, podpaží), tak i u protějšku.
Asi každý z nás žijeme v jiném světě.
Je fakt, že asi když je někdo hooodně nadrženej, vleze na cokoliv, když to přeženu, tak třeba i na ovci a nějaké chlupy / srst mu vadit nebudou.
Co jsem se kdy ptal, tak ženy vždy dávaly přednost holení jak u sebe (včetně noh, podpaží), tak i u protějšku.
Asi každý z nás žijeme v jiném světě.
Sám jsem chlupáč s oholeným přirozením, ale ještě jsem se nesetkal s tím, že by to druhé straně vadilo, resp. vyvolávalo nějaké srandovní pocity. Vadilo by to, kdybych nebyl dole oholen. Samy ženy tvrdí, že z chlupů je cítit jakési pižmo, do toho se motají chlupy do úst, no zkrátka že je to pro ně dost nechutné. Ale jak tady píší ostatní, záleží na stupni civilizovanosti obou stran.
Přiznám se, že jsem jednou měl neoholenou, bylo to stejné, jestli jsem jí sáhl do vlasů nebo tam dolů. Ani se pořádně nepostavil, takže od té doby bobr jen v zoo.
Přiznám se, že jsem jednou měl neoholenou, bylo to stejné, jestli jsem jí sáhl do vlasů nebo tam dolů. Ani se pořádně nepostavil, takže od té doby bobr jen v zoo.
Na toto téma je nejen tady velké množství příspěvků. Stačí zde jít dál než do posledních 15 témat, která se nabídnou při vstupu na zdejší Fórum.
Já osobně nepochopím, proč to krásné (t.j. přirození) nějak maskovat do chlupů. Co je na tom hezkého, praktického? Tvář se také holí, vlasy se přistříhávají, pokud tedy někdo nemá založenou svoji image na vzezření bezdomovce.
Já osobně nepochopím, proč to krásné (t.j. přirození) nějak maskovat do chlupů. Co je na tom hezkého, praktického? Tvář se také holí, vlasy se přistříhávají, pokud tedy někdo nemá založenou svoji image na vzezření bezdomovce.
Myslím si, že jsme v 21. století, myjeme se, čistíme si zuby, holí se nohy, v podpaží, stříháme si vlasy, nehty ... Nedokážu si představit prodírat se pralesem, nic nevidět. Za mě holit, a to u obou pohlaví.
Řekl bych, že se neholí starší lidé nebo ti, co jsou líní na hygienu (třeba teď ten maník ve Výměně manželek = ten se určitě neholil ani tam dole, když chodil doma v botách, mýt se šel. tuším, až po 5ti dnech natáčení, takže když tam nebyly kamery, tak po jak dlouhé době asi?)...
Řekl bych, že se neholí starší lidé nebo ti, co jsou líní na hygienu (třeba teď ten maník ve Výměně manželek = ten se určitě neholil ani tam dole, když chodil doma v botách, mýt se šel. tuším, až po 5ti dnech natáčení, takže když tam nebyly kamery, tak po jak dlouhé době asi?)...
Já nechápu jak někdo může vydržet to holení - už po pár hodinách absolutní diskonfort a holit se těsně před každým sexem je docela vopruz. Ale taky volím vyholenou, protože právě tak vynikne jedinečný design... A proto depilace jedině. Ti co tady plácaj o bolesti tak buď nezkusili a strach má velký oči a nebo se nechávaj mučit tupkama v kosmetickým salonu - vosky a jiný neefektivní a nefun kční metody - asi právě pro milovníky utrpení... My to děláme depilačním strojkem Philips. Jasně první depilace nebyla zrovna relax, ale oba jsme byli dost chlupatý a za hodinu jsme to dali a do hodiny zmizely veškeré nepříjemné pocity, jen kůže byla jemně zrůžovělá, to zmizelo do rána... Depilujeme už víc jak deset let. Už druhá depilace cca po týdnu - chlupy rostou ojediněle a velice slabé, byla téměř bez nepříjemných pocitů a trvalaq cca deset minut.. Nyní stačí pět minut týdně a je zaručená absolutní hladkost bez jakékoliv bolesti - je to asi stejný jako když si čistím zuby...Zkusili to i naši kamarádi a došli ke stejnému poznání... A i když jsme byli celý měsíc v přírodě bez depilace tak vyroste pár jemných chlupů jako řídké chmíří...
Stačilo by se podívat trochu nazpět a zjistíš, že tady ve Fóru už stejná témata (ve smyslu holit/neholit) existují, nemusel si zakládat (staro)nové téma.
Existuje rozdílnost názorů, ale přece jen máme 21. století, tak jako se čistí zuby, sprchuje se více než 1x týdně, holí se nohy, v podpaží, tak i samozřejmě tam dole. Nedovedu si představit prodírat se roštím, mít plná ústa chlupů při orálu, proč to krásné skrývat v houští?
Za mě teda holit, holit, holit.
Existuje rozdílnost názorů, ale přece jen máme 21. století, tak jako se čistí zuby, sprchuje se více než 1x týdně, holí se nohy, v podpaží, tak i samozřejmě tam dole. Nedovedu si představit prodírat se roštím, mít plná ústa chlupů při orálu, proč to krásné skrývat v houští?
Za mě teda holit, holit, holit.

zarostlá nebo vyholená
Jak to máte rádi?