Questo post è stato eliminato.
Přidej si mě prosím jsi můj člověk
Za mě je to úchylka kterou nemusím ale každého věc
Nedávno jsem byl u jedné paní cca 35 v koupelně na opravu. Otevřela mi připravená ve sportovním, chodí běhat...na pračce luxusní kalhotky, nevím jestli to byl záměr, než přišla s kávou, málem jsem neodolal, ale bojoval jsem s tím, jen přivonět k té kráse
Z toho bytu je slyšet jak si často užívá, paní je hlučnější
Je to dobrý.....Já mám docela slušnou sbírku. Dělám to uz od puberty a kazdy kousek má svojí story. Kolikrát jsem se ale vystříkal nějaké dámě do kalhotek i podprsenky a pak me rajcovalo že to má na sobě a neví o tom.....
Questo post è stato eliminato.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jo, je to děsný rajc, i když je to pro někoho nepochopitelné .....
Ja som striekal svokre do nohavičiek a aj ženy sesternica keď u nás spala aj tej som ostriekal a jej kamoška keď u nás spala si tu zabudla gaťky tak aj tej som je to neskutočne vzrušujúce
Honění s kalhotkama se mě taky moc líbí a hezky rychle se vystrikam
Uprimne je to dost vzrusujici. Byl jsem ze starou u kamosky a sli koupit barvu na vlasy. Ja tam byl sam je to sexy holka. Sel jsem na zachod pak do koupelny. Na kosi byli krasne tanga tak jsem pricuchnul. Otevrel jsem kos nasel jsem asi 4 tanga tak jsem se do jddnich vycakal. O par tydnu pozdeji prisla na grilovacku v leginach a co podnima mela kalhotky ktere sem ji postrikal. Takovou radost jsem mel.
Ahoj já taky rád honim s použitým spodním pradlem .Je to moc vzrušující.
Hustý a co syn ti dělá to samé co brácha mámě?
Mna sestra načapala veľa x honit mamke na tanga nechala si to preseba
Puberta je všehochuť. Taky jsem to dělal ale do kalhotek nevlastní segry.
Waaau tak to je rajcovní. Viděl jsi jí nahou? Já stříkal do kalhotek sestřenice.
Já to miluji. Dřív jsem je bral sestřenkám, teď je dostávám od přítelkyně (viz. galerie). I když mám skoro denně sex, tak si to s kalhotkami pravidelně sám udělám :))
To je sprostý. Má bejvalka 3 x chytla tátu při stříkání do jejích kalhotek, naposled v 18 ti. Předtím to bylo o 4 a o 7 let zpět. Viděl jí v 17-ti nahou a kdy jsi jí viděl ty nahou?
Ahoj mám podobný zážitek byl jsem na reklamační opravě v jednom bytě a opravoval jsem i v koupelně kde byl také koš na prádlo a na vrchu krásná krajkova podrsenka tak jsem pricichl a hned mi stvrdnul ale hned sem ji hodil spatky ale všiml jsem si další krajky zalovil jsem a vytáhl krásné kalhotky a to už jsem nevydržel a vyhonil se
Vždy mne to velmi vzrušovalo. Už na škole na společném internátu, jsme měli prádelnu v uzavřené místnosti. Holky si o víkendu prali, tak jsem toho občas zneužil. Moc mne také vzrušuje spodní prádlo mé švagrové, má na mne až dopady extáze. Jak kalhotky, tak podprsenka. Když jsme u ní na návštěvě, je to vždy velmi vzrušující a výstřík je záležitostí chvilky. Do prádla však nikdy nestříkám, z obavy před odhalením.:)
Ja tiež ovoniavam nohavičky mojej švagrovej. 😉 Vždy, keď sme u nich, tak leziem do ich pradloveho kôša a hľadám jej gatky. Potom smer wecko, privoniavam a honim si ho pri tom. Do gatiek nestriekam... Aj ked je ona na navsteve u nás pár dni, tak hľadám jej použité nohavičky. A dvakrát sa mi podarilo ju nahrať pri sprchovaní cez kľúčovú dierku. 😉
Taky si občas oblékni tanga, hrozně mě vzrušují, honím v nich i do nich. Občas si je navléknu, na curaka nasadíme kondom a výhonis si. Mil to
Ahoj jako mladý kluk jsem si oblékal maminy silonky...drazdilo mě to...když jsem se oženil tak jsem přestal...ale asi dva roky zpět jsem začal pozorovat že mne vzrušuje když vidím kluka v sexy dámském prádle...Tak když jsem byl úplně sám doma vlezl jsem manželce do skříně a začal si oblékat její prádlo...kalhotky pak podprsenku...stal jsem před zrcadlem a díval se jak moje pero reaguje začal tvrdnout...vytáhl jsem samodržící punčochy...když jsem je natáhl už jsem honil ptáka...chodil jsem po pokoji jako děvka...vystrikal jsem se do kalhotek...ale do špinavého prádla jsem je nedal když sperma uschlo vrátil jsem je zpět...od té doby když jsem doma sám oblékám se jako žena a strikam do manželky prádla...
Mam podobny zazite, ja co bi 15ti lety jsem byl sam u tety a nasel v loznici pod posteli samodrzky, taky jsem privonel, vytahl ho a udelal se na koberec. Od te doby me nosene damske pradelko neskutecne bere. Pravidelne strikam na manzelciny ponozky, silonky, samodrzky, kalhotky, zabky, proste vse co je citit jeji vuni...!!!
Já to dělám manželce taky - přišla na to a teď mi je při sexu dává sama na obličej abych mohl "fetovat"
ahoj ja bych rad strikal na tve kalhotky
ahoj , jestli to ještě platí rád ti je postříkám
Ahoj rád bych si zastrikal na tvoje silonky, ale osobně!

Stříkání na dámské spodní prád
Stříkání na použité dámské kalhotky