Questo post è stato eliminato dall'utente.
Sobota rychlik BA-KE poobede.. prida sa niekto?
pocestuje mlady bi typek v nedelu 22.12. EC z BA smer Budapest? Spolocnost, pokec, mozno lahka erotika? sprava. dikcau
a dnes opacny smer do BA? Nehladam sex. Sprava, pokecame. Dik, cau.
O 9.24 idem na RJ Miloslavov - Bratislava.
Zdravim, cestuje dnes mlady bi typek vlakom EC o 10 z BA? Len tak pokecat s podobnym, pokukat, mozno ukazat si. Diskret, serioz. Dik cau
ze to ja nemam take stastie natrafit na zienku hmm
TERAZ 11:13 vlak z ba smer zilina??
V štvrtok ráno niekto z BA do BB
Dnes niekto z BA smer PD o 14:36 Remata?
Dnes idem 15:11 z Novych Zamkov do BA.Slecna/zena na spolocnu cestu? blizsie info a foto v sukromnych spravach
dnes niekto rychlik z Bratislavy do Zvolena v poobednajsich hodinach ? :P
Caute. Zachvilu idem z vrutok rychlikom do ba 608 zilinska univerzita. Nejaka amaterka na zabavku vo vlaku?
Chalan na ulet zajtra vo vlaku z ke do Ba?
Casto chodim hlavne pondelky a piatky ZA - BA a spat. Nebolo by odveci si cestou uzit s nejakou amaterkou :-P
Ahojte,v piatok vecer idem vlakom do prahy,najde sa tu niekto na sprijemnenie cestovania?
ked sa vozim vlakom tak moja nadrzana hemisfera ozije hned. Nie raz som si siel honit na wc, lebo oproti mne sedela pani s mega vystrihom a zjavne jej nevadilo ze mam v nom oci ... alebo aj v kupecku som pohonil kazdopadne pozrite moje videjka
Toto sme uz niekolko krat skusili provokovala som ale vsade samy suchar nikdo si nic nedovolil.
Škoda,že si nenatrafila na mňa, ja som odvážnejší 😉
To ja pravidelne vo vlaku honim .... keby si to skusila na mna tak uz som na hned v tebe az po vajca
hmm sex vo vlaku v kupeckovom vozny ...ok .. celkom slusny zazitok .... :)
Zajtra 15,03,2018 budem v BA okolie mileicky od 12,00 asi do 14,00 rad by som skusil osukat chlapa alebo sa nechat aspon vyfajat pohonit niekde vonku alebo glorihole
ja tiez, resp som dostal od jednej mladej cestujucej darcek v podobe super oralu..bolo to na linke ZA-BA
nic Bozke na tom nie je. ked je chut... 😀
je to ale fajn ten pocit ze 😂😂😂
je to ale fajn ten pocit ze 😂😂😂
A čo páčilo sa tí to mne hej a radby som si to vyskúšal ešte raz zniekym
Ty si iný kokot ............... trapny
Dnes vlakom? Rýchlik na obed .... z ba ....
Vlakova malacky chces aj rano
Pri ktorej vlakovej stanici? Na slovensku ich je vela :)

úlet, sex, ... vo vlaku
kto často cestuje vlakom a chcel by si užiť ?