Questo post è stato eliminato dall'utente.
poprvé je to vždycky o tom vnitřním sváru mezi rizikem ohrožení vztahu a vzrušením.
bez toho prvního kroku se ale zkušenosti sbírat nedají a zůstane to jen na bázi teorií a představ.
ve svých povídkách mám i některé reálné příhody z našich akcí s manželkou, ale popisovat poprvé všechnu tu nervozitu okolo se mi nikdy nechtělo.
bez toho prvního kroku se ale zkušenosti sbírat nedají a zůstane to jen na bázi teorií a představ.
ve svých povídkách mám i některé reálné příhody z našich akcí s manželkou, ale popisovat poprvé všechnu tu nervozitu okolo se mi nikdy nechtělo.
A to je přesně o tom.Tady všichni píšou A, ale neřeknou B.
I my máme několikaletou zkušenost s výměnou partnerů.
Vždy je to o tom že posedíme dáme vínko a pak rozchod - každý par do jiné ložnice.
A na začátku to bylo hodně velké sebezapření když jdeš po chodbě se vyčůrat a slyšíš svou ženu s někým jiným :)
I my máme několikaletou zkušenost s výměnou partnerů.
Vždy je to o tom že posedíme dáme vínko a pak rozchod - každý par do jiné ložnice.
A na začátku to bylo hodně velké sebezapření když jdeš po chodbě se vyčůrat a slyšíš svou ženu s někým jiným :)
Již jsem to tu někde psala,ale lidi nečtou a pak neví......tak po sto první...
Swingers je pro sebevědomé páry, kteří vědí co chtějí. To vy očividně nejste, jinak by ses tak neptal. No, nic se neděje, jen se přiřadíte k 99,999% populace kteří o návštěvě sní, ale nikdy ji neuskuteční.
Nic ve zlém...... a tak ti napíši, jak to mám já.
1.Společenská a spokojená se svým zevnějškem a životem.
2.Kladný vztah k sexu a hlavně zvyklá na pravidelný orgasmus.
3.Než jsem poznala současného partnera prošlo mi postelí několik fajn kamarádů, kteří rozšířili mé obzory a naučili mě oddělit lásku od sexuální rozkoše. Obojí se nevylučuje, ale na SW je lepší mít city pod kontrolou.
4.Po boku mi stojí muž, který má radost že já mám radost.
5.A dalších sto babských rad, které tady nebudu psát, protože každá máme jiné životní zkušenosti ............a jiné chlapy po svém boku.
Swingers je pro sebevědomé páry, kteří vědí co chtějí. To vy očividně nejste, jinak by ses tak neptal. No, nic se neděje, jen se přiřadíte k 99,999% populace kteří o návštěvě sní, ale nikdy ji neuskuteční.
Nic ve zlém...... a tak ti napíši, jak to mám já.
1.Společenská a spokojená se svým zevnějškem a životem.
2.Kladný vztah k sexu a hlavně zvyklá na pravidelný orgasmus.
3.Než jsem poznala současného partnera prošlo mi postelí několik fajn kamarádů, kteří rozšířili mé obzory a naučili mě oddělit lásku od sexuální rozkoše. Obojí se nevylučuje, ale na SW je lepší mít city pod kontrolou.
4.Po boku mi stojí muž, který má radost že já mám radost.
5.A dalších sto babských rad, které tady nebudu psát, protože každá máme jiné životní zkušenosti ............a jiné chlapy po svém boku.
Ahoj ke vsem vasim prispevkum o tom co se nepujcuje a zda kdyz clovek miluje tak zda pujci atd...ano..jsem ten pripad..rika se tomu i kandaulismus nebo cuckolding atd..je to v podstate forma uchylky..tak jako je nekdo na sm nebo na nohy nebo nevim co tak nekdo v sobe prave ma to ze se mu libi kdyz ta jeho je s jinym...a presne my kdo takovi jsme musime tu manzelku milovat protoze jedine tak to ma vyznam...pro me jsou to ty nejlepsi eriticke zazitky co jsem kdy zazil..
Blbost, manželka, závodní kolo a fajfka !
Ne vsichni vyznavaji sexem lasku, pro nekoho to je uchylka, vzruseni..., jako kdyz nekdo dela bd/sm, tak nekdo ma trojku, kdyz to reknu hodne jednoduse (asi).

Půjčování partnerky/partnera
zkusenosti?