Řeknu ti srandu, miluji chlapy co mi napíšou jak jsem andílek, roztomilá. Říkají, jak nehledají jenom sex ale vztah a takové kecy. Potom bud pošlou dicka, nebo za 10 minut zabijou konverzaci otázkama typu " Co máš ráda?", "nezašla bys někam" a takové. Nemám potřebu tady navazovat sexuální kontakt s chlapama, dokážu prohodit pár vět. Ale, když ti po chvilkové konverzaci protiřečí a vybalí takové hovno. Co, by potom měli chtít ? Třeba, seš jinačí ( co my víme). Ale, už chápu proč některé ženské jsou raději lesby. Pokud neberu extrémní případ, co se mi jednou stal.. Borec mi napsal, jaká jsem kurva, že mi rozmrdá anál, jaká jsem blbá děvka a když já zareáguji tak neurčitě že mám v piči. Hnedka říká, jaká je to sranda a že mě chce. Ber to jako příklad, někteří lidi prostě mají v sobě tyhle myšlenky. Když jím napíše chlap, to prostě nenaděláš nic.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Kouknou, Mária, jasně sem ti psal do fóra ať mi hodíš do zprávy adresu, že pojedu minulý pátek po D5 okolo tebe a že se zastavím, že si to pak můžeme vyříkat jako chlap s chlapem 

Adresu sem nedostal, nic si neposlal.
Tak tady přestaň semenit ty bláboly, jak sem nepřijel a tak.
Myslím že to v tom vlákne každý četl, tak nás ušetři od svých mylných konspiračních teorií, ano
Oba víme jak to bylo....
Adresu sem nedostal, nic si neposlal.
Tak tady přestaň semenit ty bláboly, jak sem nepřijel a tak.
Myslím že to v tom vlákne každý četl, tak nás ušetři od svých mylných konspiračních teorií, ano
Oba víme jak to bylo....
Já ale nikdy napsal o adrese bydliště. To si jako myslíš, dědku, že bych opravdu přijel k tobě domů?

Beztak by tam už seděl Fernando, Kleopetr a spol
Stačilo napsat přijeď před Kaufland, na benzínku atd. Určitě to v okolí Plzně máte.
A kam zavolat? Z okna? Copak mám nějaký číslo na tebe?
Lžes jak když tiskne. Nevíš jak dál, udělal si ze sebe sraba a teď kopes kolem sebe a placas ho.na.
Jasně sem tehdy do toho vlákna napsal, ať mi pošleš do zprávy adresu, že pojedu okolo, že se zastavím. A jelikož to každý četl, tak to nepopřeš. Tak teď neplacej o nějakém zavolání, děláš pak ze sebe ještě většího troubu než v reálu seš

Podívej, mne už to s tebou nebaví tyhle tvoje bláboly řešit. Až si ujasníš co máš v trenýrkách, tak se ozvi.
Beztak by tam už seděl Fernando, Kleopetr a spol
Stačilo napsat přijeď před Kaufland, na benzínku atd. Určitě to v okolí Plzně máte.
A kam zavolat? Z okna? Copak mám nějaký číslo na tebe?
Lžes jak když tiskne. Nevíš jak dál, udělal si ze sebe sraba a teď kopes kolem sebe a placas ho.na.
Jasně sem tehdy do toho vlákna napsal, ať mi pošleš do zprávy adresu, že pojedu okolo, že se zastavím. A jelikož to každý četl, tak to nepopřeš. Tak teď neplacej o nějakém zavolání, děláš pak ze sebe ještě většího troubu než v reálu seš
Podívej, mne už to s tebou nebaví tyhle tvoje bláboly řešit. Až si ujasníš co máš v trenýrkách, tak se ozvi.
Svítit můžeš třeba 3 x....
Stačí mít mobil, tablet, PC, notebook.... to čumíš, co?
A na každém přístroji bude svítit jiný účet.
Ač nerad, nenuť mne na vyžádání poskytnout screen SZ jak mi otravuje
Screen konverzace nejde zpochybnit. Já vás opravdu nenaháním, debilů mám kolem sebe víc než dost....
Stačí mít mobil, tablet, PC, notebook.... to čumíš, co?
Ač nerad, nenuť mne na vyžádání poskytnout screen SZ jak mi otravuje
Screen konverzace nejde zpochybnit. Já vás opravdu nenaháním, debilů mám kolem sebe víc než dost....

lži amatérů stále dokola
inzerát, velký zájem, skutek utek, odmlčení