Byl jsem tam a jedna brunetka v páru se tam moc hezky predvadela ;)
Zdravím, je to stále ve stejném duchu zdejších příspěvků nebo už je vše jinak?? Děkuji
Lepší chodit v týdnu po-čt a večer. Bývá tam méně lidí. Chodíme celkem pravidelně a vždy až tak po 7h. Pokud tam nějaká firma nemá akci tak je tam tak 20-30lidi.
Nebude dneska někdo ve wellnes ? Pokec
Včera v sobotu jsme tam byli s kámoškou, ve wellness bylo 78 lidí a náramky( kdo koho hledá a my je měli)nikdo nezná asi, nikdo je ani neměl, lákali jsme všude jsme provokovali a nikdo se nepřidal tak jsem zalezli asi na hodinu do Amor. místnosti a pěkně se tam zapotily 😀
Ahoj kdy plánujete jít na wellness Pavel
My od Pelhřimova. Nechtěl by jet někdo s námi?
Ahoj, jedeme dnes..............
Když by jel nekdo z pardubic a byl by ochotny nás vzít sebou tak radi pojedeme
Klidně bych šel, dejte vědět do zpráv
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hola. Chci se zeptat jak je to s tou Amorovou komorou. Byli jsme tam teď 2x a pokaždé byla zavřená. Nějak se nám nechce na to skočit ve vířivce, nebo v sauně.
Je tu dnes někdoo? 

ahoj, jaká je teš situace na Jezerce ? funguje ? byl jste někdo v nedávné době ? chtěl bych tam vzít v partnerku ted v pátek 11.9. rád bych jí před někým šukal a ideálně , aby mě i vystřídal (ale to záleží na partnerce)
Jestli to myslis vazne tak neni problem
Ahoj, tady ten virutální svět je plný kecálků... a protože nechci být jeden z nich ... slibovat něco, co není jisté ... tak jediná zpráva je... pokud tam v pátek budete.... a narazíte na pár, který se k sobě má ... dejte decentní signál, že se vám to líbí ...
Copak je z perzonalem? Take jsem mel v planu se tam podivat
V pohode tam vyraž ja s personalem nikdy zadny problem nemel :)
Ahoj všem co by se chtěli odreagovát s predvanočniho schonu. Dnes welnes jezerka Seč ve 13 hod. Nějaký par nebo slečna. Dame dring a nebo virivku. Ja muž který ma rad sex náhodné doteky a rad se divá. Jsem darce krve a jsem všude vyholeny. Dlouhá vydrž a rad přivedu ženu k orgasmu a ne jednomu. Budu se těšit a jinač preji krásné a pohodové svátky. Mam i galerii muže te se podívat.
Souhlasime, ta vodni postel neni moc prakticka. Chodime casto, mame klubovou kartu ale do konce roku se tam jiz nedostaneme. Ale po novem roce tam s vami radi zajdeme.
Jak je to s tou amorovou komorou? Myslím se vstupem. Jednou jsem na Jezerce byl a bylo to zavřené... Ale byl jsem tam sám, tak jsem to víc neřešil.
Ahojda jedem s manzelkou 15.12 radi pozname nejaky kamaradsky pár😉😉pokud bude jen trochu mozno sex ve vyhrivce nas prozradi 😎😎
Ahojky rada bych s nekym vyrazila na welnes 😁
Ahoj co dnes Seč jezerka od 13hod rad pozvu. Jsem pohodář z dobrou výbavou a vydrží. 😮a nebo jen třeba pokec dring a vyřivka. Umim si pohodičku užít. Jsem zdraví darce krve. 😌budu se těšit na setkání jestli se ti to hodí a nebo písni a můžeme se domluvyt třeba jinde a potkat nedělá mě problém přijet kamkoliv. Hezky den preji 🤗
Byl tam někdo v sobotu 27.10. mezi 15-21 hod? :-)))
Chci navštívit hotel a samozřejmě i saunu. Uvidím jak manželka bude reagovat, když bude nahá před cizíma lidma. Není na to zvyklá a bojí se toho...
Bude zabalena do prostiradla ktery dostane na recepci.
V páře a v bazénu asi těžko...
V páře není přes páru vidět a v bazénu uase přes vodu. Bude to úplně v pohodě. Nevím proč by z toho měla mít nějaké trauma. Je to prostě welness. Navíc pokud tam budete přes týden moc lidí tam nebude a dost možná budete v páře či bazénu sami. Tak snad před tebou se nestydí.
No uvidíme, ona se fakt dost stydí... A jeli bychom čt-ne.
Byla už někdy v nějaké sauně nebo welness? Nebo je to její premiéra? Obecně se ženy stydí často kvůli tomu že nejsou úplně spokojené se svým tělem. Stydí se za malá/velká prsa, špíčky na břiše, celulitidu na stehnech a zadku.
Jednou kdysi dávno.... Právě že měla trauma, že na ni kouká ve sprše nějaký chlap... Ale třeba od té doby dospěla.
Pro každého to není. Zkuste, uvidíte. Welness není úplně dobré místo pro lidi co mají problém s nahotou. Viděl jsem chodit i do páry lidi zabalené v prostiradle či v županu.
Chtěl bych ji zlomit... Aby třeba i cizímu dovolila na sebe sáhnout...
Ahoj lidi, zítra někdo na pokec a šmirováni ve welnes na Seči v Jezerce ale třeba i sexik ve třech nebo i více lidech mam skušenosti i poradím. Sex mam rádi dlouhá vydrž budeme tam od 13 hod. Jsme zdravý a dárci krve a to též požadujeme i od vás. Kdo chce ať se přidá
Přijeli jsme včera a jsme tu do neděle. Dneska jdeme na celodenní wellness, počítám, že tam budem až do zaviracky:-)
Za nas dobry :-) prijemny misto, pekne vybavene... snad jen skoda, ze nemaj otevrino jeste trochu dyl... a zazitky? Jednou jsme vyrusili nemecky par ve virivce, bohuzel tam s nama prisel jeste dalsi clovek, jinak bych jim rekl, ze se nemaji nechat rusit :-) K veceru jsme zbyli tri pary ve venkovni vyrivce. Vedle nas se zacali libat.... a pak se vsude rozsvitilo a museli jsme jit. Urcite se tam jeste nekdy vydame.
V tom pripade idealni. 3 hodky odpoledne a 3 hodky vecer :)
Tak v sobotu večer žádný velký nával nebyl, nepočítal jsem, ale zhruba tak do 10 lidí. V tomto wellness mě překvapila odpočinková zóna s lehátky s matrací. Je to sice náročnější na údržbu, ale mnohem příjemnější na odpočinek než v jiných wellness, kde plastové lehátko studí. Trochu stísněně na mě působil centrální bazén(ek) v těsně lemovaný vysokou zdí. Podle frekvence využití bych řekl, že jeho absence by neměla zásadní vliv na celkově příjemný zážitek. Ochlazovací bazének by mohl mít výrazně chladnější vodu, takto se v něm dalo pobývat libovolně dlouho. Skladba a provedení saun je výborná. Amorova komnata byla také v provozu, nebylo mým cílem monitorovat využití této místnosti s vodní postelí, ale myslím, že byla skutečně využívaná. Třeba tahle moje pidirecenze někomu pomůže k rozhodování a nedostanu zde nějakou "čočku" za reklamu.
Ahoj taky tam rad jezdim prida se nekdo
My jedeme dnes a budeme tam i ubytovaní...

Wellness jezerka seč
Wellness jezerka seč