Robíš zle toto: Buď
1. Si žena a nevieš čítať, lebo máš mužský nick. => Je to zlé preto, lebo ženy, čo nevedia čítať, ho nepriťahujú, alebo
2. si žena, no niekomu si ukradla nevedno ako konto tu na amatéroch (ak nie rovno jemu). => Je to zlé preto, lebo nabúrať sa do konta nie je práve najlepší nápad, obzvášť ak ide o konto partnera, alebo
3. Si naozaj muž a on o sebe zistil, že je hetero, len Ty to nevieš. => Zlé, lebo to takto ďalej fungovať asi nebude.
1. Si žena a nevieš čítať, lebo máš mužský nick. => Je to zlé preto, lebo ženy, čo nevedia čítať, ho nepriťahujú, alebo
2. si žena, no niekomu si ukradla nevedno ako konto tu na amatéroch (ak nie rovno jemu). => Je to zlé preto, lebo nabúrať sa do konta nie je práve najlepší nápad, obzvášť ak ide o konto partnera, alebo
3. Si naozaj muž a on o sebe zistil, že je hetero, len Ty to nevieš. => Zlé, lebo to takto ďalej fungovať asi nebude.
Neda sa ho len tak opustit....
Zial on to nechce ani riesit... som fakt zufala
Zial on to nechce ani riesit... som fakt zufala
ja nanom nejsom zavisla len priateľ nevies opustit len tak niekoho koho milujes
Nahodila si udicku a ludia sa ti chytaju celkom slusne.Pokial si mlada a atraktivna a on nechce s tebou nic riesit, potom o com sa tu chces bavit? Situaciu si vyries, kym memate ziadne spolocne zavazky, nic. Bud si blba, alebo len chces na seba upozornit. To druhe sa ti podarilo. Zvysok je len o tebe.
rozpravat sa nechce vzdy zahovara

Problem doma.....
Ahojte mili amateri, chcem sa s vami podeliť