Ne tabu to neni aspon ve svete, bohuzel v cesku to tabu je a bude a jak ctu zdejsi pomatene komentare tak soudim ze v cesku to bude tajne jeste 100 let a to proto, ze i tady co druhy mameluk se stydi priznat verejne ze je Bééééčko. Ja se tomu nedivim kdyz zije a ma rodinu je tezke rict hele kravo jsem bisexual, nebo hele píííčo jsem TS (transgender) citim se vic jako zena... viz zdejsi hnusne chlupate opice v pradle co si rikaj TV/CD. Vy cesi jste a budue porad zabrzdeny narod. A neni se cemu divit kdyz si za prezidenta volite vychlastaneho zmrda co leze rusakum do prdele, a novou vladu volite stranu kterou vede bezpaterni estebacky zkurvysyn babis a jako bonus si vlada zvoli do GIBS zmrda co velel pohotovostnimu pluku VB a lecil si sve mindraky tim ze mlatil obuskem studenty. Co cekas ze zde na tomto hnojisti plnem pokrytecky zmrdu a jinych dementu bude? kazdy se tu jen za neco schovava at zenska tak chlap. Na cesich mi vadi jedna vec ze nesnesou pravdu a nejsou uprimni. Tak a ted me za to pojebte dementi.
to musí bejt řečený
? když chceš cizího ptáka kdekoliv u svýho těla tak seš bisexuál/gay, stejně tak jako kdybyses chtěl cucat s chlapem...
Koukám, co je tady odbornic na mužské tělo a správné chápaní mužských potřeb a chování. Myslím, že teď už je tazateli, který založil toto téma zcela odpovězeno, proč je stále více a více mužů, kteří tíhnou ke stejnému pohlaví, což je holý fakt a vůbec se mu to nezdá.
S ženami současného střihu, je to jak s těmi rozpálenými plastovými kelímky, co jim chybí podšálky, čaj i káva se do toho nalít dají, ale pít se z toho fakt nedá. Čest všem výjimkám. Díky za příspěvky, už dlouho jsem se tak nepobavil.
S ženami současného střihu, je to jak s těmi rozpálenými plastovými kelímky, co jim chybí podšálky, čaj i káva se do toho nalít dají, ale pít se z toho fakt nedá. Čest všem výjimkám. Díky za příspěvky, už dlouho jsem se tak nepobavil.
Muži mají většinou větší potřebu uvolnit sexuální napětí.
Spermie se tvoří stále a neodpaří se, jak si některé partnerky mylně představují.
Bi orientovanému muži někdy přijde jako dobré východisko, uvolnit se ve společnosti muže.
Nemusí to mít nic společného s láskou. Což ženy těžko pochopí, když nikdy necítily to puzení. Bez urážky, ale to cítit nemůžete.
Spermie se tvoří stále a neodpaří se, jak si některé partnerky mylně představují.
Bi orientovanému muži někdy přijde jako dobré východisko, uvolnit se ve společnosti muže.
Nemusí to mít nic společného s láskou. Což ženy těžko pochopí, když nikdy necítily to puzení. Bez urážky, ale to cítit nemůžete.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Než dojde na onanii, kterou jste ještě nepřipomněly..
Nevím ,proč bych měl onanovat, když mám partnerku, kterou jsem si, mimo jiné důležitější věci, zvolil i proto, že spolu budeme mít sex.
Má chuť neopadá, zatímco chuť partnerek většinou ano.
Ví to, stejně, jako většina žen, ale ignoruje to.
Copak je to neučili už v 7 třídě na ZŠ?:-)
Nevím ,proč bych měl onanovat, když mám partnerku, kterou jsem si, mimo jiné důležitější věci, zvolil i proto, že spolu budeme mít sex.
Má chuť neopadá, zatímco chuť partnerek většinou ano.
Ví to, stejně, jako většina žen, ale ignoruje to.
Copak je to neučili už v 7 třídě na ZŠ?:-)
Erekci mám každou noc, ale po třech dnech už bolestivou.
Nevím, jak vy, ale když jsem chodil do 7. třídy, nás nic takového neučili.
Zřejmě pocházím ještě z pravěku.
Dovolávat se boha v těch případech nepomůže.
Chudáci jsou ti, kdo to tak mají a partnerkám je to jedno.
Akorát se pak diví, když se najde někdo, kdo to vyřeší a ony pak zůstávají samy.
Prskat, jak jsou všichni hrozní, je pozdě. Zkusit se domluvit, když o tom partner mluví a přestat se vymlouvat, je ta cesta. Ale která z Vás tohle chce slyšet..
Nevím, jak vy, ale když jsem chodil do 7. třídy, nás nic takového neučili.
Zřejmě pocházím ještě z pravěku.
Dovolávat se boha v těch případech nepomůže.
Chudáci jsou ti, kdo to tak mají a partnerkám je to jedno.
Akorát se pak diví, když se najde někdo, kdo to vyřeší a ony pak zůstávají samy.
Prskat, jak jsou všichni hrozní, je pozdě. Zkusit se domluvit, když o tom partner mluví a přestat se vymlouvat, je ta cesta. Ale která z Vás tohle chce slyšet..
Je mi líto špatně pochopených příspěvků mužů a hystericky reagujících žen, bi orientaci si nesete z lůna ženy, nevybíráte si jí, sexualita není černobílá.
Jak píše paní zde, že jsou muži bi, kteří píchají tajně s mužem a bi, kteří spolu žijí..:-)
Když spolu žijí, nejsou bi, to jsou homosexuálové. Spoustu lidí v tom tápe, nejen lidi, kterých se to netýká a jsou vyprofilovaní, jako hetero, nebo gay, ale i lidé, kterých se to týká přímo a mají ve své orientaci zmatek.
Já jsem bi, s mužem bych žít nechtěl, Láká mě občas mužské tělo. Žena je pro mě bližší, jak povahou, tak sexualitou.
Kdybych to měl kvantifikovat, tak je to cca 70:30 ve prospěch žen.
Společnost je tolerantnější a jsou možnosti, jak si užít sex, podle představ.
Proto se začalo mluvit o tom, že je více úchylek.
Společenský pohled na dvě ženy žijící spolu a dva muže, není totéž. Jedno je vzrušující a tolerováno, druhé pobuřující a nechutné.
To se nikdy nezmění, je to dáno rozdílným pohledem na sex a sexualitu ze strany mužů a žen.
Život je krátký, užívejme si ho a hlavně nikomu neubližujme.
Mír
Jak píše paní zde, že jsou muži bi, kteří píchají tajně s mužem a bi, kteří spolu žijí..:-)
Když spolu žijí, nejsou bi, to jsou homosexuálové. Spoustu lidí v tom tápe, nejen lidi, kterých se to netýká a jsou vyprofilovaní, jako hetero, nebo gay, ale i lidé, kterých se to týká přímo a mají ve své orientaci zmatek.
Já jsem bi, s mužem bych žít nechtěl, Láká mě občas mužské tělo. Žena je pro mě bližší, jak povahou, tak sexualitou.
Kdybych to měl kvantifikovat, tak je to cca 70:30 ve prospěch žen.
Společnost je tolerantnější a jsou možnosti, jak si užít sex, podle představ.
Proto se začalo mluvit o tom, že je více úchylek.
Společenský pohled na dvě ženy žijící spolu a dva muže, není totéž. Jedno je vzrušující a tolerováno, druhé pobuřující a nechutné.
To se nikdy nezmění, je to dáno rozdílným pohledem na sex a sexualitu ze strany mužů a žen.
Život je krátký, užívejme si ho a hlavně nikomu neubližujme.
Mír
Ženy se čím dál více osamostatňují, nejsou na mužích závislé a tím přibývá jejich arogance, nadutost a nesoudnost v požadavcích, které na muže mají a tím pro nás ztrácí přitažlivost.
Dále se rozevírají nůžky mezi ženským a mužským chápáním potřeb, situací, dějů a jejich řešení a to se potom ta životní stavebnice špatně skládá a člověk pak jde tam, kde se jeho touhy a potřeby pochopí snáze a tím začne tíhnout ke stejnému pohlaví. To jen v kostce nástin jedné z příčin, proč lidí se zaměřením bi v mužském provedení stoupá a stoupat bude. Jinak prima den.))
Dále se rozevírají nůžky mezi ženským a mužským chápáním potřeb, situací, dějů a jejich řešení a to se potom ta životní stavebnice špatně skládá a člověk pak jde tam, kde se jeho touhy a potřeby pochopí snáze a tím začne tíhnout ke stejnému pohlaví. To jen v kostce nástin jedné z příčin, proč lidí se zaměřením bi v mužském provedení stoupá a stoupat bude. Jinak prima den.))
Díky za komentář ale trochu mě mrzí, že byl můj příspěvek špatně pochopen. Možná roztěkanost, možná nesoustředěnost, možná jen slabší chvilka ale to se u čeledi medvídkovitých holt někdy stává, ale pevně doufám, že tak jednou, nebo maximálně dvakrát za deset let. ))) Páčko a úsměv na rtech po většinu dne.

přibývá bi mužů?
Zdá se mi to nebo by mužů přibývá?