Konecne normalna tema. Ja by som sa velmi rad tiez pridal. Ak smiem :D tak ludkovia mozte sa ozvat seriozne.,
Niekto teraz maďarsko Bükfürdó? Ja mladý sympaťák s hrubším ;)
Som v Taliansku Lido di Jesolo.Volaky muz,zena,par co by sa pohrali s penisom zreleho,stihleho muza? 172/77 m17/4,5? 55r.
ahojte chodievame do grecka chalkidiki sarti je tam nudisticka plaz cca 30 ludi pekne miest pozri galerie
My preferujeme Taliansko každé leto autom
ubytovanie kde nás napadne podľa pocitu často camping tie majú v Taliansku super, napr. Aj privát, hotel alebo len tak v spacaku pri mori . Nič plánované... Jedine výber nudaplaze každý rok iná ako checkpoint. Posledné leto Marina di Bibbona pri Livorne.
Ahojte, my s partnerkou zvazujeme bud nudisticku dovolenku alebo naturisticku ale rad by som sa tvojho spytal na par veci ohladom chlapa pred planovanim dovolenky, len sa mi neda ti napisat. Som tu ako chlap ale mam priatelku len ona sem nechodi. O sex mi isto nejde. Cize za tymto nic viac nehladam, ani ja ani ona. Ak budes taka zlata, nech mi tvoj napise a rad sa ho popytam iste veci ohladom dovolenky v zahranici v nahote. Zabudol som dodat. Nemame s takou dovolenkou este skusenosti a vidim ze by ste nam vedeli poradit. Majo a Irenka

dovolenka všeobecne
destinacie okrem HR a BG