Dnes jsme byli s partnerkou v Borohrádku (vzadu, mezi 13-14h)...snad jsme se líbili a nikoho nepohoršili 😉
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Co říkáte na ty zahrádkáře, co si na Franťáku zahradí jednotlivý místa větvema a myslí si že to tam patří jenom jim.S ženou jsme se shodli, že to jsou zakomlexovaný stydlínci co si na nudisty jen hrají.Přitom je tam místa klidně na tři deky.Příště si položím větev přes cestu rovnou u parkoviště a Franťák bude jenom náš
Ahoj, to jste trefili. Občas ty větve vezmu a vyhodím na druhou stranu do lesa. My tam občas chodíme s manželkou a jsme rádi, když se někdo podívá, přijde blíž ikdyž sami tam nic až tak zásadního neprovádíme. Už to tam není, co to bývalo, měli bychom to nějak oživit.
no tak to musím taky jednu příhodu přidat...oni nevědí jaký to je pocit být bez plavek a neví co ty plavky mohou vytvořit na kůži kromě bílého ne sexy pruhu,také různé exzemy a vyrážky..na jedné neoficialní neoznačené FKK nudy pláži,ale letaletoucí je ta oblast naturisty využívána se mě přihodilo,když chlap s dodávkou zajel u břehu do písku a ted to začal tůrovat a nemohl vyjet..z auta vyskákala celá familie možná dvě až tři ukrajinců..šel jsem okolo samozřejmě bez plavek a chtěl jsem mu říct,že to musí něčím ty kola vypodložit jinak se z toho nedostane a on vystoupil od volantu a já nic netušící najednou po jeho ráně pěstí ležel na zemi ,,pořád.mumlal nechot tak,, jako rána to byla,ale zvedl jsem se,ale za ním stáálo dalších pět ukrajinců,tak jsem se zdravím rozumem raději odešel...a tady ta pakáš nám tady bude něco diktovat v zemi,která není jejich
Pár či žena co by nám chtěla dělat společnost tento víkend u vody?Budeme tam pá,So,a ne.Kdyz tak sz :)
Kdo tu dnes či zítra bude? Kdyžtak SZ
Ahoj my chodime tam na hraz do rakosi skoro az pod sloupy. Je tam misto na dve deky vedle sebe. Akorat pro dva pary. Piste do vzkazu a domluvime cas setkani.
Ahoj,pár nebo žena s námi dnes k vodě na nahocení, koupání,opalování a okukování.Najdeme?
Pár na společné nahocení, koupání a opalování s námi?Zítra odpoledne.Kdyz tak pište sz
Pár či žena zítra na nahé koupání a opalování?Kdyžtak SZ :)
Ahoj, žena či pár dnes na Hrádek???
ahoj.nekdo zitra na dopoledni koupani a opalovani??Hradek ci Opatak?myslim zeny ci pary :-)
Ahoj kdo ma zajem s 38letym nadruenym klukem na vzajemne koupani a treba i opalovani .jen Ceske Budejovice
Někdo na Hrádku a chtěl bys se potkat?
Tak který par či žena bude dnes na pisaku u Hk nebo Pce?
Kam přesně všichni na opataku chodíte?Jen na nuda?Kde máte své mistecka?Třeba i na jiných pisakach.
Tam je to jak kdy. Ale taky jsem tam viděl objíždět MP
Pokud bude chtít nám místo prozradit nebo být viděn od nás,prosíme sz

Koupání, opalování Hk,Péče a o
Veřejně tajně