Výměna manželek

Výměna manželek

Kdo to praktikuje a nebo zažil?Je to velice příjemná věc.Někteří co mají stálé přátele to mají prima.Kdo by chtěl vyměnit poznatky nebo zkušenosti?
to praktikovat ani pokecat nejde a platí to i pro nicky kurvy-ne,nic-moc a ještě jeho dalších alias,ignorovat,ignorovat,igno rovat.
a s tebou jo?vždyt stačí si přečíst tvé příspěvky a každý ví co by ho čekalo když by se s vámi sešel pouze vulgarita urážky a pod. zalez někam v té tvé Africe tedy v Chánově a vrat počítač komu jsi ho ukradl a uděláš nejlíp
Je tu vidět inteligence...některých???
myslím že jsi se netrefil s odpovědí ale dá se chápat na dvě strany
rad pokecam. neviem ako na to ja chcem ale manzelka nie je to ortodoxna katolička. Ma rada sex ale mozno by si dala povedat no musi byt atmosfera trochu alkoholu dobra partia..
Ja mam podobný problém.Mám už aj pár ale u nich je to asi opačne.Rád bi som to dal do kopy ale neviem ako.Ale pri sexu sito dokážem predstavyt.
Tiez si myslim ze to musi byt fantasticke uz len ta predstava ze mate v posteli cudziu nadrzanu picku a manzelka si to uziva s cudzim tvrdim vtakom je rajcujuca a hlavne ked ostanu plne picky nastriekaneho semena...
musím s tebou len súhlasiť...ten pocit je naozaj fantastický...zažil som to tak viem o čom to je....
je to nádhera mít ho v jiné ženě a dívat se jak žena roztáhne stehna jinému a jak to do ní dává.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
len škoda že tu nevieme nájsť pár, kde by bol manžel ochotný nechať oplodniť manželku...samozrejme na výmenu...on by mohol napustiť moju.
sex s vymenou partnerou je fantasticka vec, super.
taky nás to láká ale na druhou stranu se toho bojíme.Věříme si a určitě by to pro nás byla vzpruha po 9letech ale těžko se hledá pár který bude vyhovovat jak nám tak i jim
parkrat jsme s parem byli a super pokud je tu par z JM štihlich postav neni celkem problem nehledame životni partnery ale jen par na sex nejsme bi pokud někoho zaujmou naše galerie a mysli že by s nama do toho šel tak pisněte a vyměnime fota + tel. čisla a domluvime se
lautr nikdo koho to těší si o tom pokecat?
nás by to tšilo moc..:-)ale je problém najít aby se všichni shodli
no,nevím..každý hledá jen barbínky
Ale kdepak, já mám opačný problém. Jsme už kolem 50 let, už jsme výměnu zažili, ale problém je v tom, že žena je stále hodně atraktivní, já už se líbím méně. Často projevují zájem mladší páry, ale vetšinou jsem se mladší ženě asi nelíbil já. Ale barbíny na toto rohodně nikdo neshání, spíš sympatické fajn lidi.
Máme stejné zkušenosti, ale mohli bychom o tom pokecat, kdyby byl zájem