Questo post è stato eliminato dall'utente.
V Piatok som tam pridá sa niekto?
Dnes s partnerkou sme boli pri prvom jazere,sledoval nas dalsi par,sledovali sme sa a rozdavali si to,super zaaazitok,ku veceru sa chystame zas,najde sa niekto? :)
Dnes tam bolo ako si veľa párikov kto bol s amatérov
My tam s vami radi pôjdeme,chodievame tam
Ahojte je tam pekne dnes som tu
Sú tam tri jazerá. Dnes som bol pri tom prostrednom. Boli sme tam dvaja, každý na inom konci. Dobré kúpanie, zaplával som si, potom som stál po kolená vo vode a honil som si. Aj som sa pekne vystriekal, nech aj labute z toho niečo majú...
Kto ide dnes na jazera par alebo žena
Či to nebude tým, že je pracovný deň ?
Kto dnes na jazera ide par kde ona je bi alebo žena
Ktorý párik alebo žena dnes na jazera??
Cesta je super je to za kanálom váhovym
Súradnice
Smer od TN ako je pumpa po pravej strane benzínol tak odbočíte doľava a okolo asfaltovej ceste okolo celého objektu až do zadu potom je mali most 40m rovno potom do prava ako kebyže idete na hrádzu a odpocite doľava cez vahovy most červený prejdete ten a potom doprava po vyjazdenej ceste až k jazeram cca 1km od červeného mosta.
Súradnice
Smer od TN ako je pumpa po pravej strane benzínol tak odbočíte doľava a okolo asfaltovej ceste okolo celého objektu až do zadu potom je mali most 40m rovno potom do prava ako kebyže idete na hrádzu a odpocite doľava cez vahovy most červený prejdete ten a potom doprava po vyjazdenej ceste až k jazeram cca 1km od červeného mosta.

Fkk Trenčianskych Bohuslavici
Super opaľovanie odporúčam kľud a nahota.