caute aj ja by sa rad pridal k sympatickym ludom zo spolocnymi zalubami. ozvete sa?
tiez doporucujeme
caute rad by som sa pridal a skusil to.
Ozvete sa?)
Ozvete sa?)
Pokud by se tadynašli chlapi z Plzeňska ,co by do toho chtěli jít s mojí kamarádkou, ozvěte se přes vzkaz do profilu. Sice se blíží k padesátce, ale vypadá mladší a hlavně si to umí užívat.
ako mi s kamosom s tym uz nejaku skusenost mame. je to fajn ale vsetko treba vysvetlit dopredu aby neboli ziadne prekvapka s orientaciou partnera
zavidim zenam muze co toto povoli... me by nebylo nikdy umozneno.. a pritom bych to velmi rada zazila
Tak to nemusíš doma říkat ;))))))
nekterym muzum se to moc libi, kdyz je jejich zena stredem pozornosti vice muzu
robim to obcas je to super,najlepsi je panic,ale tu kazdy len keca a real nikde
nemáte ziadnu gal,. nudí ma to..
ja tu moju presviecam aby skusila milovanie s viacerimi muzmi a ona stale odmieta,neviem ju k tomu nahovorit
mám podobný problém.ale problém je to naozaj asi len nás muzov.zeny s tým problémi nemajú...
teď ti teda nezávidím tu přeplněnou schránku se vzkazy :-D
te asi zklamu.. ani jeden:o)),nebo spis zklamal jsem sama sebe...
Vyskúšané a je to super
taky vyskousene... neni nic lepsi...
Ahoj! Porad ako presvedcit manzelku aby skusila sex s tromipopripade so styrma muzmi, raz skusila trojku no napriek neferovemu zachovaniu spominaneho muza sa jej to velmi pacilo.Ma strach ,ze ty muzi to neako zneuziju ako ten s ktorim sme boli v trojici. Napis podla teba ake je to pre zenu ked ma naraz troch styroch a ako by som jej vysvetlil ze vsetci muzi nie su taky a ze najdu sa aj ferovi.Cauko
My jsme měli trojky i čtverky obojí bylo super, jen najít sprácné chlapy na to je někdy dost těžké, ale chce se to s nimi prvně sejít jen tak, popovídat si a pak až uznáš, že jsou to ti praví, tak do toho jděte.
Rád by som Ti to vysvetlil, ale my máme zatiaľ skúsenosti len s trojkou a bola nadšená. Myslím, si, že byť s niekým to chce aj čas, aby ho človek trocha poznal. V mojom prípade to bolo super, lebo to bol môj brat. Pretože sme len milenecký pár, toľko priestoru nikdy nie je na nič. Keď sme však spolu občas prehodí, že by si raz aspoň skúsila s viacerými mužmi a tak sa snažím, aby to bolo niekde bližšie k nám, lebo ťažko sa niekam človek dostáva, keď máš aj iné povinnosti. Takže neviem, rád by som jej to doprial. K tomu, že sa ten druhý muž nezachoval pekne javí o jeho IQ. Ťažko posúdiť, ale ak by sa malo niečo podobne udiať, tak isto by to mali byť muži, seriózni a diskrétni a to vlastne hľadám aj ja pre ňu. Toľko.
Ahojte ...je to vyskusane a skutocne je to super...ja by som sa velmi rad pridal...
myslel som si. že to bude ok, ale kde zohnať takú partiu ? To je hamletovská otázka...
No ano,to je ťažké....
inzeraty... a kontakty hledejte nejlepe ne z nejblizsihio okoli, jeden nikdy nevi kdo se zacne moc chlubit tak anonymita je nejlepsi

Ona a niekoľko mužov
sú niekde dikrétni muži ?