gulaska

zaujima ma ako to tam chodi...

Ako to tam chodi?? Je tam niekde aj klud zakutie? Tiez ci niekto starsi by tam skusil zbalit manzelku?
V areali Gulášky sa bežne pohybujem úplne nahý a rád sa tam aj predvádzam. Niekedy už takmer od nádražia v Senci kráčam nahý až ku jazeru.
to sa akoze chvalis? ved to je ani 5 minut tade co keby si skusil tak okolo celeho jazera ist nahaty stym sa pochval
Gulaska dnes niekto? Nahé opaľovanie poprípade viac?
Aky mate nazor na gulasku? Chodim tam cca 15-20rokov ale posledne 3roky mam taky pocit ze uz tam chodieva coraz menej mladych parov a mladych zien(nic proti starsim). Taktie par rokvo do zadu sa tam bezne sukavalo na krajoch gulasky tento rok som videl asi len jeden par. Zda sa my to ze to tam troska uz upada alebo to je len moj pocit?
Nie je to len tvoj pocit je to tak .Na guláške je väčšinou staršia generácia a dost hlučná . Tam to o erotike alebo sexe nie je . Tam skôr počúvate hlučné rozhovory o problémoch staršej generácie ..Preto keď ideme na guláške len na breh oproti .
Ahojte aj viete o nejakom inom mieste okrem gulasky ci len BA ostava?
Dobré miesto na nudapláž je pri madunickych jazerách
je tam iba miesto ? alebo tam aj chodia uz nudisti ?
Nie nie sú tam nudisti len sem tam sa tam opaľuje niekto hore bez ale keby sa tam dá FKK tabuľa a trošku sa to spropaguje tak by to tam určite fungovalo.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No my sme veľmi konzervatívny národ a ešte nejakú dobu potrvá kým sa to zmení. Veľa ľudí považuje nudizmus za niečo sexuálne a perverzné pretože nechápu skutočnú podstatu nudizmu. Ako jednotlivcovi sa ti to určite nepodarí to by musela založiť skupina ľudí aspoň na začiatku lebo keď niekto vidí jedného naháča tak možno volá políciu lebo si myslí že nejaký exhibicionista ale keď ich tam bude viac a aj to bude nejak označené tak už to ľuďom hádam docvakne.
Tak priamo na nudaplazi o sexe to nie i ked aj tam som bol svedkom s boku jak ju suka alebo jak mu vo vode honila on ju prstoval ale aj, jak mu na brehu honila vtaka a to sa prave starsiemu panovi nepacilo. Ale myslel som to tak ze volakedy tam chodili 18, 19,20 rocne pariky a teraz uz nie, uz ani na okolo nechodia a ani uz sexu na okolitych brehoch nebyva volakedy to tam bolo pestrejsie
No... Ono je to FKK a nie swingers :-)

Inak pozdravujeme z pláže, je síce veternejsie, ale dá sa.
Cez leto sme tam v pohodke chodili, akurát nie priamo na nuda pláž, ale vedľa. Takze sem tam sa dajú nájsť aj mladý ľudia :)
Zajtra som v ba.najdem par ktory by chcel divaka?
Ano da sa dostat tade..pojdes stale vedla kolajnic
Dá sa na Gulášku dostať aj cez trať autom?
Alebo niekde na druhej strane odstaviť auto?
Ktory parik alebo zena dnes na gulasku?ze by sme sa poukazovali a tak
Ahojte tiez obcas zajdem na gulasku a rad by som nasiel par ktory nic neriesi ale uziva si slnenie a kamaratstvo.
Ahojte, radi by sme tam tento tyzden behli aj my...
Ahojte..mozem sa pridat?alebo nedaleko vas a trosku sa poukazovat?:)kedy tam planujete?
Da sa tam najst sukromie v, pohode...a je tam uplne cista voda