Aky mate nazor na gulasku? Chodim tam cca 15-20rokov ale posledne 3roky mam taky pocit ze uz tam chodieva coraz menej mladych parov a mladych zien(nic proti starsim). Taktie par rokvo do zadu sa tam bezne sukavalo na krajoch gulasky tento rok som videl asi len jeden par. Zda sa my to ze to tam troska uz upada alebo to je len moj pocit?
Ahojte aj viete o nejakom inom mieste okrem gulasky ci len BA ostava?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No my sme veľmi konzervatívny národ a ešte nejakú dobu potrvá kým sa to zmení. Veľa ľudí považuje nudizmus za niečo sexuálne a perverzné pretože nechápu skutočnú podstatu nudizmu. Ako jednotlivcovi sa ti to určite nepodarí to by musela založiť skupina ľudí aspoň na začiatku lebo keď niekto vidí jedného naháča tak možno volá políciu lebo si myslí že nejaký exhibicionista ale keď ich tam bude viac a aj to bude nejak označené tak už to ľuďom hádam docvakne.
Tak priamo na nudaplazi o sexe to nie i ked aj tam som bol svedkom s boku jak ju suka alebo jak mu vo vode honila on ju prstoval ale aj, jak mu na brehu honila vtaka a to sa prave starsiemu panovi nepacilo. Ale myslel som to tak ze volakedy tam chodili 18, 19,20 rocne pariky a teraz uz nie, uz ani na okolo nechodia a ani uz sexu na okolitych brehoch nebyva volakedy to tam bolo pestrejsie
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahojte, radi by sme tam tento tyzden behli aj my...

gulaska
zaujima ma ako to tam chodi...