Ignorace.

Zeny zde slusne lidi ignoruji

Jsem zde jiz nejakou dobu.
Bohuzel pokud se rozhodnu s rekl bych slusnosti a jakousi uctou a zaroven i vtipem oslovit zenu, divku nebo damu tak se mi zkratka odpoved nedostane.. To je ta doba natolik uchvatana, ze uz si nemuzeme odpovedet? Pokud nas nekdo pozdravi na ulici tak jen kvuli spechu budeme ignorovat lidskou bytost!!!!
No dekuji ;)) takze se vas par shoduje na jednom z nazoru, ktery zde jeden z vas napsal. Dobra tedy nezbyva nez souhlasit s tim, ze za vsim je chyba me profilove fotky. Dekuji i tak za nazor a mejte se, prave vy kteri mate na fotkach poprsi, v galerii penisy a v profilu temer nic ... Hezky den preje pan ktery je nazyvan ocasem !!!! Hi hi
Vztekej se jak chces ale nediv se ze jsi ignorovan.
To co jsem psal neni a nema byt vyrazem vzteku jak chapes. Nedelejme z vyrcenych nazoru hned neco drastickeho, proste pouha reakce.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Me to uz k smichu prijde ted, jelikoz jsem nedoufal jak mne zde vsichni polituji, ale i pres to me to bavi :)) dik za nazor. Radek
Ser na zensky a hul ocasy. Treba ten muj.
A ona dotycna divka/slecna/zena ma povinnost odpovedet?
Proste si zadna z tebe nesedne na prdel a ty to, soude dle tveho prispevku, tezce neses *3*
No záleží, podle mě, na tom, jestli ji oslovíš odpovědí na její inzerát, nebo jestli se Ti jen líbí fotky. V tom druhém případě bych její chování pochopil.