Radšej malé pevné a tvrdé bradavky.. Ako ovysnute
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No ja zavidim holkam mala prsa :) ....nosit velka,neni o co stat
Me odradí pupek a prázdná hlava. Mini kozy náhodou dobrý.
Malé nebo velké je mi to fuk, spíš se mi musí líbit v obličeji...
Malá prsa jsou nejhezčí , nikdy jsem nepochopil co mají chlapi na velkých kozách.
Jako mladá na pozici modelky jsem snila o krásných trojkách, abych byla přitažlivá pro chlapy a kvůli fotkám. Spousta mých kamarádů modelů mě to rozmlouvalo, že jsem prdlá, že většina chlapů to neřeší - velikost prsou, hlavně, aby ženská byla vzrušivá a aktivní v posteli. Jsem ráda, že jsem poslechla a neudělala tu blbost a nacpala si silikon do nich. Mám přírodní pevné dvojky a jsem spokojená.
Neříká se (náhodou) MALÁ (TA) prsa? Pokud by to byly (ty) prsy, pak by byly malé... příp.velké....
Ahoj bear73nature, ano, máš pravdu, správně by mělo být malá prsa. Ale odpousťme to zakladateli tohoto vlákna. Je jedno, jestli se někomu líbí malé nebo malá prsa, co je drobné, to je mi milé a jsem rád, že se tu na téma takto krásných žen debatuje. Ženu netvoří jen (malá) líbivá prsa, ideální je, když právě takováhle malá prsa dotváří celou ženinu krásnou postavu - a třeba i charakter :-) Tobě se malá prsa u žen taky líbí? Přeji zdařilé dny.
Malý kozy sou na hovno. Malý kozy sou na hovno.
Je to asi srovnatelný s malým pérem

Ahoj, to je sympatický názor. Můžu se zeptat: to je výrok k Tvým vlastním prsům (nebo i pohled do "ciziny")? tahle nepodmíněná láska k vlastnímu tělo se pomalými krůčky budovala od narození, nebo to je až dospělácký "náhled" a nadhled na sebe sama a v dospívání a pubertě se vyskytlo i "válečné" období - já vs. moje malá prsa? Díky za případnou reakci, hezké dny.
Ahoj (i všem dalším diskutujícím). I mně se líbí ženy s malými prsy. Ale docela by mě zajímal názor samotných že z některých párových nicků nebo ženských nicků: Je mezi vámi žena s malými prsy a je se svými prsy spokojená a určitě by neměnila, nebo není, a jaké má zkušenosti s muži, "letí" na ni právě i pro její malá prsa? Díky za reakce.
Spokojená nejsem. Naučila jsem se je akceptovat a neřešit. Velká prsa bych nechtěla, prostě jen "tak akorát". Na zvětšení bych nešla, dokud nebudu mít vyfouklé pidi vaky, mám respekt z anestezie a nechci ji podstupovat jen tak. Pochopila jsem, že ženská atraktivita se netočí kolem volikosti koz a je důležité vnímat se jako celek. Pokud žena vystupuje sebevědomě, tak je jedno, jak velká má prsa, zadek, břicho...Nikdy jsem se nesetkala s chlapem, který by na mě letěl kvůli malosti prsou, to mi v reálu přijde jako sci - fi. Spíš jim prsa byla ukradená. A jak píšou některé ženy, že nemají problém s oblečením, já mám tedy opačnou zkušenost. Mnoho vršků jsem si musela odpustit právě kvůli výstřihu, lezla mi z něj třeba podprsenka místo prsou, nebo odstávaly. Nemluvě o šatech, kde bych potřebovala jinou velikost nahoře a jinou dole. Ale přiznávám, že ženy, které mají hodně naděleno, to mohou mít v oblasti oblečení ještě složitější. Takže asi tak :-)
A nemusí se to povést a pak bys litovala, že sis je nenechala. Hlavně, když jsou zdravé.
Ahoj lapareja. Vážím si tvé reakce a děkuji za obsáhlý příspěvek s tvými názory a zkušenostmi. Nedá mi to, můžu se ještě zeptat? Když píšeš, že ses naučila akceptovat vlastní prsa a neřešit je, tak to nastalo třeba ve 20 letech, nebo s prvním vztahem (a až ve vztahu), kdyžs měla vedle sebe partnera, který tě miloval a líbila ses mu komplet od a do z, nebo naopak po zkušenosti s nevydařenými vztahy přišel nadhled a poznání, že sebevědomí spolu s přijetím sebe samotné je správná cesta? A měl někdo někdy v tvém okolí narážky na tvá menší prsa, takové, že by sis to dodnes pamatovala? Předem díky, pokud budeš chtít odpovědět, a nic se neděje, pokud ne. Hezký den.
Spokojená, neměnila bych … nikdy jsem velikost neřešila. vše mi padne, jsou akorát k mé postavě , neřeším podprsenky, nepřekáží při sportu... jinak nevím, co na mě muži obdivují … zda právě toto :-) ale asi by si mě nevybral mužský, který vyžaduje pouze velká prsa a přes to nejede vlak.
Cca do pětatřiceti jsou dobrý čtverky, pokud je žena starší tak béčka stačí úplně. Bohužel věk si vybírá svoji daň. I když znám jednu slečnu lehce po čtyřicítce a tam efka a je to hodně slušný, ale vykoupeno tím že nemůže mít děti. Proto to drží stále na svým místě.
Ahoj, kolikrát přemýšlím, zda to není úchylka, mít v oblibě malá prsa a k tomu, když má brejle. Takové ženy, dívky se mi líbí, jen se tu nedá žádná sehnat☺️
Ahoj zazitek123, proč by to měla být hned úchylka? Podle mě je naopak hezké, že každému muži (nebo ženě/páru) se líbí jiný typ žen. Na světe je pestrá směska lidí, takže ta vysněná: třeba s malýma prsama a s brýlemi určitě někde běhá, dokonce jich je určitě víc, ale může to být v NY, Kapském Městě, Sydney nebo Domažlicích... Na A.cz ale možná není, nebo je schovaná a nechce se přihlásit. Hodně zdaru, a dej vědět, pokud jsi ji už našel.
Ačkoliv jsem horňák a takové 3-5tky jsou ideální, tak lepší krásná menší prsa, než umělohmotné cecky. Sice na tu umělou hmotu je pod prádlem a z profilu lepší pohled, což dokáže i podprsenka, ale na hraní je to takové divné a o to nám hlavně jde. Zase malá prsa jsou citlivější a nikdy se moc nevytahají. Zase hubená a malá kráska s 5tkama by byl extrém jako boubelka s jedničkama.
Ono stejně jde vždy o celek a ne jen o kozy a nepříjemná blbka může vypadat jak chce a každý raději upředností méně obdařenou příjemnou a rozumnou ženu. I když za tou první se otočíme, ale na pivko s ní až na zoufalce nepůjdeme.
Ono stejně jde vždy o celek a ne jen o kozy a nepříjemná blbka může vypadat jak chce a každý raději upředností méně obdařenou příjemnou a rozumnou ženu. I když za tou první se otočíme, ale na pivko s ní až na zoufalce nepůjdeme.
Ahoj, malá prsa jsou rajcovní, ale co člověk, to názor. Co já se tu nahledal kamarádky s malima....
Málá prsa jsou o niče. To mají mít muži. 6eny mají mít vemena jsou to beztak dojnice na kojení. Jinak k ničemu nejsou.
Jedničkářky možná ve škole, ale na sex alespoň dobré nebo dostatečné. Nedostatečné a více jsou asi neuskutečnitelným snem většinychlapů.
Blbost, blbost, sracky. Vetsiny chlapu ne...! Mluvis za sebe a par blbu. Krasne jsou male.
Blbost, blbost, sračky. Většina chlapů ne...! Mluvíš za sebe a pár blbů. Krásná jsou velká.
Že se nezmůžeš na velká prsa, tak jen hlučně závidíš
Že se nezmůžeš na velká prsa, tak jen hlučně závidíš
Ze jsi blb a dement, jsem nasel až po roce. Doma mám právě pětky kozy, takže vim, jaké jsou luxusní ty jedničky, které jsem vyhledaval u mladých koček i u sestrenky 😜
Souhlasím, líbí se mi taky štíhlé ženy s malými prsy, jsou krásně souměrné - jak obrázek - a všechno na nich krásně ladí, a nejlépe, když jsou šibalsky usměvavé, ocení humor a samy se rády smějí a jsou spokojené samy se sebou a svým tělem... to je potom radost. Rozhodně nebrat navenek krásnou s malými prsy, ale vyčítavou negativní stěžovatelku od sklepa po půdu, která myslí jen na sebe a svoje čakry, čakra.

Malé prsa
Máš malé prsa - líbí se ti malé prsa